Daniel Koster
Daniel Koster Home 17 aug 2016

Vandaag: inchecken met je smartphone, Nederlanders meest gierige internetgebruikers en meer

Het inchecken bij de trein gaat tegenwoordig met de OV-chipkaart. Maar het ziet ernaar uit dat je binnenkort kunt inchecken met je smartphone. Waarom wij zeggen dat je binnenkort wellicht kunt inchecken met je smartphone? Dat en meer lees je in het onderstaande.

Voor de treinreis inchecken met je smartphone komt steeds dichterbij

We horen al langer dat de OV-chipkaart plaats gaat maken voor de telefoon. Nu is duidelijk geworden dat de NS dit jaar nog proeven onder een kleine groep reizigers wil starten omtrent het inchecken met je smartphone. Deze kunnen dan met hun smartphone in- en uitchecken. Als dat een succes is kan het inchecken met je smartphone breder worden uitgerold.

Huawei presenteert de Honor 8

Huawei heeft vandaag de Honor 8 gepresenteerd. Je kunt ‘m vanaf nu ook meteen bestellen voor een goede 350 euro. Wat meteen opvalt is de dual camera. Hierdoor belooft-ie fenomenale foto’s te kunnen maken. Meer weten? Via Engadget check je de hands on.

‘The Neverending Story’ is vanaf volgende maand weer te zien

Het lijkt er helaas op dat dit enkel binnen de Verenigde Staten is. De film is ons echter zo bijgebleven dat we je dit heugelijke nieuws moesten brengen!

Slimme applicatie laat je goedkoop overgebleven eten opeten bij restaurants

Ken je Too Good To Go al? Deze app communiceert met restaurants. Wanneer zij eten hebben dat over is gebleven kunnen ze die goedkoper aanbieden. Anders zou dit eten in de prullenbak eindigen. Zo is dat een win-win situatie voor iedereen. Of-ie naar Nederland komt is alleen nog maar de vraag.

Nederlandse zijn meest gierige internetgebruikers

Dat Nederlanders op de kleintjes letten wisten we al. Wist je echter dat wij zeventig procent van de tijd via een Wifi-verbinding van internet gebruik maken. Hiermee zijn wij de grootste Wifi-verbruikers ter wereld. Oftewel: we zijn te gierig om van onze eigen bundel gebruik te maken. Haha!

Gelekte foto duidt erop dat je vanaf 23 september een iPhone 7 kunt bestellen

Het blijft nog gissen naar de besteldatum van de iPhone 7. Echter zou een foto die door 9to5mac is achterhaald uit de doeken doen wanneer je ‘m kunt bestellen. 23 September zou dat zijn.

Mr. Robot seizoen 3 aangekondigd

Het tweede seizoen van Mr. Robot is nog in volle toeren. Echter is ook dit seizoen weer een succes waardoor ook een derde seizoen eraan gaat komen. Dat is in ieder geval vandaag door de ontwikkelaars van het programma aangekondigd.

Ford wil de grootste zelfrijdende vloot in de wereld opzetten

Ford heeft grote ambities. Het bedrijf is namelijk door middel van allerlei investeringen en ondernemingen hard aan de weg aan het timmeren om zo veel en zo snel mogelijk zelfrijdende auto’s te ontwikkelen. Dit artikel legt uit hoe het bedrijf de grootste vloot aan zelfrijdende auto’s wil realiseren.

De eerste trailer van Arrival is cool

Soundtrack en andere muziek uit Stranger Things via Soundcloud te beluisteren

Je kunt nu via Soundcloud naar muziek uit één van onze favoriete series luisteren. Kun je het dus niet uithouden zonder wat Stranger Things magie totdat het tweede seizoen hier is? Dan is een bezoekje aan de Soundcloudpagina het zeker waard.

De nieuwe desktop van HP ziet er bijzonder uit

Vaak bedoel je iets negatiefs wanneer je het woord bijzonder gebruikt om iets te beschrijven. Dat is hier zeker niet het geval. De HP Omen kent namelijk de vorm van een kubus. Dat maakt ‘m een prachtige toevoeging aan je interieur. Wat-ie kan lees je hier.

WhatsApp komt met nieuwe verandering en bereidt zich voor op iOS 10

WhatsApp blijft maar bezig. Zo was het met de vorige update zo dat je één emoji groter zag afgebeeld als je die stuurde. Nu is dat ook het geval als je er twee of drie tegelijk stuurt. Daarnaast wordt het bellen scherm gevuld. Dit heeft te maken met de videobelfunctie die beschikbaar gaat worden.

Pizza Hut komt met een DJ-pizzadoos

Een pizzadoos waar je niet enkel je pizza uit kunt eten, maar ook plaatjes vanuit kunt draaien. Ja, dat heeft de wereld écht nodig. Dat is wat Pizza Hut in ieder geval denkt. Vandaar:

Maak je eigen Stranger Things kaart

Een website laat je een digitale kaart maken in het welbekende Stranger Things lettertype. Ook de angstaanjagende achterkant van de welbekende introductie is dan van de partij. Go!

Reageer op artikel:
Vandaag: inchecken met je smartphone, Nederlanders meest gierige internetgebruikers en meer
Sluiten