Deze fiets groeit met je kids mee en wordt zelfs elektrisch

Kinderen houden ervan om dingen te bouwen en het is dan ook niet zo gek dat LEGO zo populair is. Je weet zelf als geen ander dan ook volwassenen bouwen met LEGO blokjes nog steeds het einde vinden. De makers van Infento spelen in op de liefde voor bouwen bij zowel kinderen als volwassenen. Met hun verschillende kits kun je samen met de kleintjes bouwen aan modulaire fietsen.

Modulaire fietsen die meegroeien

Eén van de lastige dingen van een groeiend kind, is dat je telkens van alles nieuw moet kopen. Kleding wordt te klein en van een driewieler, willen ze al gauw op een “echte” fiets rijden. Je blijft maar bezig met grotere dingen kopen, wat niet al te vriendelijk voor je portemonnee is. Wat dat betreft is het Infento systeem een grote uitkomst.

Infento

Meer dan 32 verschillende voertuigen

In de kits vindt je allerlei componenten om verschillende soorten fietsen en andere voertuigjes met je kinderen te bouwen. Als die ene fiets niet meer spannend is, kan het daarna ook een step of zelfs een scootertje worden. In totaal zou je maar liefst meer dan 32 verschillende voertuigen kunnen bouwen.

Infento modulaire fiets

Elektrisch fietsen en driften

Het is niet de eerste keer dat we de Infento kits op de markt zien verschijnen. Een paar jaar geleden werd het systeem al geïntroduceerd en nu zijn ze terug met allerlei upgrades en nieuwe mogelijkheden. Aangezien elektrische fietsen op het moment zo populair zijn, kun je met Infento ook een elektrisch fietsje voor je kids maken. Daarnaast kun je nu ook gaan voor een soort stabilisatie systeem, zodat je kind leert sturen met zijn lichaamsgewicht en voor zwenkwielen om te driften.

Infento kit

Goed voor ontwikkeling kinderen

Behalve dat het systeem je veel geld kan besparen, is het meteen ook goed voor de ontwikkeling van de kleintjes. Zo leren ze bijvoorbeeld kritisch denken, samenwerken, creatief denken en verschillende technische skills. Omdat verschillende mensen variërende behoeftes hebben, bestaan er zes verschillende kits. Zo is er onder andere een Explorer Kit voor kinderen van 0 tot 8, waarmee je elf voertuigjes kunt maken. De Smart Kit is weer voor kinderen van 0 tot 14 en is goed voor 20 voertuigen, inclusief het Driftlock en Stabilizr systeem.

Infento modulaire fiets kit

 

Kickstarter project al gefinancierd

Als je niet kunt wachten met je nieuwe bouwerslaging, kun je een pledge doen via Kickstarter. Het project is behoorlijk populair en had binnen een uur al de benodigde fondsen binnengehaald. Het lijkt er dus op dat de modulaire kits gewoon worden geproduceerd en dat je veilig kunt bestellen. De prijs hangt af van de kit en varieert van 154 euro voor de Explorer kit tot 860 euro voor de ultieme Legend Kit.

Hoewel sommige mensen vinden dat volwassenen niet meer horen te spelen met LEGO en andere bouwpakketten, blijft het bouwen met blokjes voor iedereen een goede braintraining. Daarnaast komen er ook briljante dingen uit zoals de gigantische LEGO Batcave en Wayne Manor, waar de LEGO fan Brent Waller onlangs mee kwam.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Deze fiets groeit met je kids mee en wordt zelfs elektrisch
Sluiten