Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 16 mei 2016

Innovatieve tatoeage inkt blijft een jaar zitten, tenzij je ‘m eerder verwijdert

Een tatoeage is een toffe manier om je lichaam te versieren. Althans, dat is hoe wij erover denken. Als je al zeker bent hoe je eerste of volgende tatoeage eruit gaat zien is er niets aan de hand. En als je aan een ontwerp twijfelt kun je met de Ink Hunter app binnen een mum van tijd checken hoe een tatoeage je staat. Weet je zeker dat je een bepaald ontwerp wilt, maar durf je de verbintenis niet aan te gaan? Dan zou je een tatoeage één jaar kunnen uitproberen. Hey, en als het je niet bevalt kun je deze tatoeage inkt tussendoor gemakkelijk uitwissen!

Bijzondere tatoeage inkt blijft slechts een jaar zitten

Een tatoeage is een permanente verbintenis. Eén van de redenen waarom sommigen geen tatoeage nemen is omdat ze bang zijn dat ze ‘m later niet meer mooi vinden. Daarom heeft het bedrijf Ephemeral een tweedelig systeem voor tatoeages ontwikkeld dat een jaar blijft zitten. De inktdeeltjes van traditionele tatoeages zijn te groot voor je immuunsysteem om af te breken. Tijdens een lasersessie worden deze deeltjes afgebroken totdat ze verdwijnen. Je zult dan ook pas na een paar behandelingen je tatoeage zien oplossen. Maar de inktdeeltjes van Ephemeral zijn zodanig ontworpen dat ze precies na een jaar in een versneld tempo afbreken. Hier hoef je niets voor te doen. Je kunt er zelfs voor kiezen om je tatoeage eerder te verwijderen. Dat is mogelijk dankzij een speciaal ontworpen oplossing die bij deze inkt is inbegrepen. Wat tof!

Wij vinden dit een briljante idee. Want dankzij deze briljante tatoeage inkt kan iedereen zich onbezorgd met lichaamsversieringen uitdrukken. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je een ontwerp later niet mooi zult vinden. Want zodra je er genoeg van hebt of de tatoeage niet meer aan je wensen voldoet kun je ‘m gemakkelijk laten verwijderen! Wil je meer weten over deze tatoeage inkt? Check dan hier de website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Innovatieve tatoeage inkt blijft een jaar zitten, tenzij je ‘m eerder verwijdert
Sluiten