Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 8 jan 2014

Insmeren of een zonnebril op? De slimme design-armband June vertelt het je

In het artikel van vorige week voorspelde we al dat er waarschijnlijk een explosie van draagbare elektronica gepresenteerd gaat worden op het CES 2014 in Las Vegas. Hier is er weer één: een designer-armband van het merk Netatmo die je waarschuwt als de zon huidschade kan aanrichten.

De armband June is ontworpen door Louis Vuitton, Harry Winston en medewerker Camille Toupet. Dus het ziet er niet uit als een typisch high-tech gadget. De armband heeft geen display, maar werkt samen met je iDevice via Bluetooth. De app laat niet alleen zien hoe sterk de zon is, maar vertelt je ook met welke factor je je moet insmeren en of het slim is om een zonnebril of pet te dragen.

 
In het tweede kwartaal van dit jaar is het bedrijf van plan June in de kleuren goud, brons en platina op de markt te brengen. De kosten voor één armband zal ongeveer 73 euro zijn. Je zou denken dat dit redelijk duur is voor de functie die het heeft, maar het is natuurlijk wel een designer armband en het is een uitstekende preventie tegen huidveroudering. Meer informatie kun je op de website van Netatmo vinden.

Reageer op artikel:
Insmeren of een zonnebril op? De slimme design-armband June vertelt het je
Sluiten