Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 17 okt 2017
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk: een app waarmee je vanaf je computer direct foto’s op Instagram kunt uploaden

Het internet heeft je gebeden gehoord: er is eindelijk een app ontwikkelt die het mogelijk maakt om foto’s te uploaden naar Instagram vanaf je Mac of andere pc.
Amen to that!

Eindelijk foto’s posten op Instagram via je pc

De app is ontwikkeld door fotograaf en programmeur Felix Sun die zelf ook graag foto’s op Instagram via zijn pc wilde plaatsen. Tot nu toe was het nog niet mogelijk (tenminste niet zonder onhandige omweg) om foto’s op Instagram te plaatsen via de webbrowser van je pc. Het is al wel een tijdje mogelijk om foto’s te plaatsen via je mobiele browser. Dit is voor velen alleen een vrij overbodige functie omdat je op je smartphone ook wel de Instagram-app hebt staan.

Instagram

De app fopt je computer

De app, genaamd Windowed, is eigenlijk een hele simpele versie van je gebruikelijke mobiele browser die je kunt gebruiken op je computer. Deze browser is dus ook speciaal bedoeld om foto’s op Instagram te plaatsen. De app doet alsof het een mobiele browser is waardoor je computer als het ware om de tuin geleid wordt. Op die manier kun je gemakkelijk direct vanaf je computer je mooiste plaatjes delen op Instagram. Dat ziet er als volgt uit:

Instagram

De app Windowed hoeft geen toegang te hebben tot je account en hoeft dus ook niet je gebruikersnaam en wachtwoord te weten. Dit komt doordat je simpelweg direct inlogt op de website van Instagram via de zogenaamde ‘mobiele’-webbrowser. Wanneer je bent ingelogd kun je op het camera-icoontje klikken bovenaan de pagina en zo je foto uploaden.

Je kunt de app gratis downloaden en het bestand heeft een grootte van ongeveer 32 megabytes. Prima te doen dus! Je kunt Windowed via deze link downloaden. Wil je nou nog meer uit je Instagram halen? Check dan deze zeven verborgen functies om de simpele app wat te personaliseren en nog gebruiksvriendelijker te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Eindelijk: een app waarmee je vanaf je computer direct foto’s op Instagram kunt uploaden
Sluiten