Dit vinden de internationale media van The Boys seizoen 2

Eindelijk is het weer zover. Het tweede seizoen van The Boys is te zien op Amazon Prime Video. Maar voldoet het aan de verwachtingen?

Vorig jaar was het eerste seizoen van The Boys een onverwacht groot succes. In de serie zagen we hoe een groepje ietwat klunzige mannen zich verzetten tegen de corrupte superhelden (ook wel Sups genoemd) die zich nergens wat van aantrekken. Da zorgt voor een hoop lachmomenten, maar natuurlijk zoals het bij een superheldenfilm of -serie betaamd, ook genoeg actie en spanning. Sinds afgelopen weekend is het tweede seizoen begonnen. Helaas lanceert Amazon Prime Video de serie niet in een keer, maar komt het elke week met een nieuwe aflevering. Maar wat kun je er nu van verwachten? Dit schrijven de internationale media erover.

Zijn The Boys mannen geworden?

Je hoeft niet bang te zijn dat het tweede seizoen gaat tegenvallen. De internationale media is lovend over de serie. “De serie is niet alleen vermakelijk en onvoorspelbaar, maar onderzoekt ook de gevaren van heldenverering die verbluffend te noemen is,” schrijft CNN. Ook die heldenverering valt New York Magazine op. “The Boys is een van de meest verkwikkende, ongemakkelijke en doordringende standpunten die op dit moment op tv te zien zijn.”

De donkere humor is dan ook belangrijk pluspunt van de serie. Deze wordt door veel recensenten geroemd. “Een wonderbaarlijk cynisch werk,” schrijft Eric Deggans dan ook. Maar een serie moet natuurlijk meer hebben dan humor. In de karakters en het verhaal zit meer verdieping dan in het eerste seizoen.

De goede resultaten van recensenten zijn terug te zien in de beoordeling van de serie. Op Rotten Tomatoes scoort een serie bij de recensenten 97 procent en een publieksscore van 88 procent. Ook bij IMDb is de film flink in trek. De drie afleveringen weten hoog te scoren met een 8.6, 8.3 en een 9.4. In totaal heeft The Boys nu een score van een 8,7. Dus heb je de aankomende weken een uurtje over? Dan is het zeker waard deze op te vullen met het nieuwe seizoen van The Boys. Overigens heeft Amazon deze maand nog meer te bieden. Alle nieuwe releases vind je hier.

Reageer op artikel:
Dit vinden de internationale media van The Boys seizoen 2
Sluiten