Internet analyseerde Apple’s uitnodiging voor de iPhone 6; dit gaat er gebeuren

De officiële uitnodiging is er eindelijk uit. Apple gaat op 9 september nieuwe snufjes presenteren. Maar wat? Ook al maak je uit de titel op dat het om de iPhone 6 gaat is dit niet geheel duidelijk. Apple is weer eens onduidelijk. En dat zorgt voor nieuwe speculaties. Internet ging dan ook los met analyses. CNET heeft een aantal analyses op een rij gezet waar een kern van waarheid in zit. Of niet. Je mag het helemaal zelf beoordelen dus check it out!

1. De iPhone 6 wordt gepresenteerd, maar komen er varianten?
Draai de datum om en je krijgt in plaats van 9S een 6S. Betekent dit dat er twee iPhones worden gepresenteerd? De iPhone 6 en de 6S? Een kleine en een grote versie?

 
2. Reken maar uit.
De uitkomst van de rekensom 9+9 – 2 + 14 is 30. De Mac werd dertig jaar geleden gepresenteerd, komt er dan ook een nieuwe Macintosh?

 
3. Zie jij de vogel?
Een snavel, een kop en uitgestrekte vleugels. Gaat Apple ook via drones pakketten afleveren? Yeah, right!

 
4. “Say more.” Gaat Siri ons iets belangrijks op 9 september vertellen?

 
5. “More.”
Wat zal more betekenen? Tovert Apple naast een nieuwe smartphone nog een ander apparaat tevoorschijn? Dus toch de iWatch?

 
6. Een overvloed aan grijs.
Wacht eens even. De meeste uitnodigingen van Apple kenmerken een overvloed aan kleur. Maar er is nu geen kleur te bekennen. Krijgen we dan alleen minimalistische grijze apparaten te zien?

 
7. Wish –> Watch –> Ja, er komt een slim horloge van Apple.

 
8. Een vector in de vorm van een tent. Wat zou dat betekenen?
Er wordt snugger opgemerkt dat een tent zoiets als een huis is. En aangezien Apple tijdens de WWDC 2014 een HomeKit presenteerde kunnen we hier wellicht meer informatie over verwachten.

 
Wat denken jullie dat Apple op 9 september gaat presenteren? Laat het hier aan ons en je mede-WANT-lezers weten.

Reageer op artikel:
Internet analyseerde Apple’s uitnodiging voor de iPhone 6; dit gaat er gebeuren
Sluiten