Daniel Koster
Daniel Koster Apple 8 september 2016

De grappigste iPhone 7 parodieën waar het internet mee op de proppen komt

Oh yeah, bijna alles omtrent de iPhone 7 (Plus) is gisteren uit de doeken gedaan. Wat dan het gevolg is? Juist, dat mensen hun mening gaan ventileren. De WANT-redactie deed dat ook. Waar wij dat op een wat serieuzere noot deden, deelt het internet dat bij vlagen met allerlei humoristische iPhone 7 parodieën en -opmerkingen. Die vind je hieronder haha!

Het event begon top

Uiteraard nam Apple ‘Carpool Karaoke’ over. Om het event zo te beginnen vonden wij slim. En dat bracht ook de volgende GIF op waar je wel blij van moet worden. Toch?

Het huilen staat Tim wellicht wat nader dan het lachen na de Apple Plug

Tim Cook begon dus lachend aan het Apple evenement. Maar na het zien van deze parodie is dat misschien anders. Die steekt op doeltreffende wijze de draak met het verdwijnen van de headphone jack. Via deze website kom je namelijk de ‘Apple Plug’ tegen. Hiermee kun je je oudere iPhone klaarstomen voor de toekomst door de headphone jack met deze handige metalen kurk af te dekken. Hahaha!

Over de AirPods wordt ook genoeg gezegd

Zo zitten ze bijvoorbeeld heerlijk

Echt top!

Maar we zijn toch ietwat bang dat je ze gaat verliezen

Dat wordt zoeken!

Hét grootste struikelblok waar de iPhone 7 parodieën en -opmerkingen zich op richten

Je ziet het al, het grootste struikelblok voor mensen is toch echt de verdwenen headphone jack en de draadloze AirPods die daarvoor in de plaats zijn gekomen. En dat kunnen wij wel begrijpen. Je raakt ze gemakkelijk(er) kwijt, moet ze opladen en ze kosten ook nog eens meer dan honderd euro. Toch vinden we het wel een gedurfde stap van Apple en eentje die de wereld der koptelefoons voorgoed kan veranderen. Wij zijn benieuwd of dat ook echt gaat gebeuren.

Reageer op artikel:
De grappigste iPhone 7 parodieën waar het internet mee op de proppen komt
Sluiten