Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 29 aug 2018

Interview met detective Phil Philips uit The Happytime Murders

Het is jullie misschien wel opgevallen dat er onlangs een film verscheen met scheldende poppen. Het gaat hier om The Happytime Murders, waarin Melissa McCarthy samen moet werken met de eigenzinnige pop Phil Philips om zo een moordenaar te kunnen pakken. Wij kregen de kans om deze pop te spreken.

Interview: Phil Philips uit The Happytime Murders

Phil Philips Happytime Murders

Hey Phil! Hoe voelt het dat, na al die jaren, je verhaal eindelijk met de wereld gedeeld kon worden?

Dat voelt erg goed! Je zag ons poppen voorheen alleen maar zingen en dansen op televisie. Het is daarom goed dat men nu eindelijk eens kan zien hoe we echt zijn…de gewone Sjonnie’s en Anita’s die braaf werken en een normaal leven hebben.

Mocht je ooit kinderen krijgen, zouden die dan mogen horen wat je allemaal doet?

Zeker! Al zal ik wel een paar details moeten verbergen. Toch ben ik trots op de dingen die ik doe…met enige uitzonderingen natuurlijk.

Is er een bekende detective of superheld die Connie zou kunnen vervangen? Zo ja, wie dan?

Ja, Angela Lansbury uit Murder She Wrote…

Stel je voor, ik zou net als jij een detective willen worden. Wat moet ik daarvoor doen? En zal dit moeilijk zijn?

Leuk dat je dat vraagt! Kijk, een detective zijn is helemaal niet zo moeilijk. Ben je ooit je sleutels verloren? En heb je ze weer gevonden? Zo ja, dan ben je eigenlijk al een detective. Het verschil is echter dat als je er je beroep van maakt, men je hiervoor betaald.

Is het lastig om met mensen samen te werken? Welke vaardigheden die poppen wel hebben ontbreken bij ons?

Ach, mensen zijn zo slecht nog niet. Wel een beetje te groot, maar daar kunnen jullie ook niks aan doen. Al blijft het ongemakkelijk om steeds naar iemands kruis te moeten kijken.

The Happytime Murders

Wat doe je als je geen misdaden aan het oplossen bent? Heb je hobby’s? Vindt je het leuk om naar feestjes te gaan?

Ik ben niet echt een ‘mensenmens” zoals jullie dat noemen. Ik vind feestjes echter wel leuk…vooral als ik vroeg weg kan gaan. Het lijkt dan alsof ik belangrijkere dingen te doen heb, alhoewel ik eigenlijk gewoon naar huis ga en daar een fles whiskey opentrek.

Hierbij bedanken we Phil Philips voor het interview! Lees ook onze recensie van The Happytime Murders en volg ons via Facebook.

Reageer op artikel:
Interview met detective Phil Philips uit The Happytime Murders
Sluiten