Into the Breach is nu geheel gratis te spelen: zo doe je dat

Into the Breach is een game die in 2018 uitkwam en werd gemaakt door hetzelfde team als FTL: Faster Than Light. Het is een game die draait om het maken van strategische keuzes en je vele uren bezig kan houden. Als je kijkt naar de screenshots, dan is het allemaal niet zo heel spannend, maar wanneer je het zelf gaat spelen, dan durf ik er om te wedden dat je het top vindt.

En als je altijd hebt getwijfeld over de game iets voor je is, dan is dit het moment om de knoop door te hakken. Je kunt hem nu namelijk gratis downloaden en dat is dus het perfecte moment om Into the Breach echt te beleven.

Into the Breach nu gratis

De game Into the Breach is namelijk gratis te halen in de Epic Game Store. Maar die aanbieding geldt niet voor eeuwig. Tot en met 17 uur op 20 december, dat is dus vandaag, kun je hem binnen halen. Daarna betaal je er weer de gewone prijs voor. Mocht je dit bericht dus op tijd lezen, dan is het simpel een kwestie van een account aanmaken voor de store, mocht je dat nog niet hebben, en vervolgens hem binnen slingeren. Vanaf dat moment kun je de game voor altijd gratis spelen. Het is dus niet een tijdelijke trial of iets anders.

Into the Breach
Tactische keuzes maken (Bron: Subset Games)

Into the Breach is een game die mij een beetje doet denken aan Advance Wars. Je wordt in verschillende gevechten gezet, waarbij je de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van een paar Mechs. Elke mech heeft zijn eigen sterke en zwakke punten en het is aan jou om de vijanden zo effectief mogelijk af te maken. Daarbij krijg je ook te maken met burgers die je in de verschillende steden moet beschermen en meer. Zeer zeker de moeite waard. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Into the Breach is nu geheel gratis te spelen: zo doe je dat
Sluiten