IO Interactive werkt al aan de volgende Hitman-game

Hitman 2 is wat mij betreft één van de leukere games die in 2018 is verschenen en vandaag de dag nog altijd dik de moeite waard is. De ontwikkelaar is nu bezig met de laatste updates voor de game, maar er wordt ook al gewerkt aan een vervolg.

Dat laat ontwikkelaar IO Interactive op hun eigen blog weten. Maar voordat het zover is, komt er eerst nog een grote update.

Nieuwe Hitman in de maak

Details over de nieuwe Hitman zijn er niet. Het wordt in de post tussen neus en lippen door onderaan gezegd. De ontwikkelaar laat weten dat de aankomende updates voor de game de laatste zullen zijn. Daarna gaan de ontwikkelaars die zich nu nog bezig houden met het tweede deel zich aansluiten bij het team dat inmiddels al werkt aan de nieuwe game. Wellicht dat die al eind 2020 dan verschijnt, wat zo’n twee jaar na de release van Hitman 2 zou gaan zijn.

Voordat het zover is krijgen we deze maand nog veel content, zoals je in de bovenstaande trailer gaat zien. Bovendien heeft de ontwikkelaar beloofd dat we na deze laatste batch nog wel uitdagingen krijgen in de vorm van Contracts. Daarbij moet je een bepaald doelwit op een bepaalde manier uitschakelen. Een aantal van deze contracts komen terug van eerdere momenten waarop je ze kon voltooien, maar het is ook mogelijk dat de community zelf contracts gaat maken en die delen met de rest van de wereld. De beste uitdagingen zullen dan in de game worden uitgelicht, waardoor je op die manier altijd wel iets hebt te doen.

Heb je Hitman 2 nog niet? Dan kun je hem nu voor iets meer dan twee tientjes scoren. Dat is serieus een goede prijs als je kijkt wat je allemaal terug krijgt. De review van de game hebben we overigens hier.

Reageer op artikel:
IO Interactive werkt al aan de volgende Hitman-game
Sluiten