Zo los je de meest voorkomende iOS 10-problemen op

Heb jij sinds je je iPhone naar iOS 10 hebt geüpdatet last van een aantal schoonheidsfoutjes? Dan ben je niet de enige. Voor de meest voorkomende iOS 10-problemen hebben wij een oplossing. Kun jij je snel weer storten op je goede voornemens.

Maak je geen zorgen, iOS 10 is een stap vooruit als het gaat om iOS-software. Toch zitten er nog wat schoonheidsfoutjes in die je zelf kunt verhelpen.

Batterij

Veel gebruikers klagen over de kortere batterijduur sinds ze iOS 10 hebben. Op deze manieren gaat je batterij langer mee:

Oplossingen

  • 1. Gebruik de vliegtuigmodus als je batterij bijna leeg is. Ga naar ‘Instellingen’, ‘Vliegtuigmodus’.
  • 2. Zet de energiebesparingsstand aan. Ga naar ‘Instellingen’, ‘Batterij’ en klik vervolgens de ‘Energiebesparingsstand’ aan.
  • 3. Zet verversen op de achtergrond uit. Ga naar ‘Instellingen’, ‘Algemeen’, ‘Ververs op achtergrond’ en zet het uit, of doe dit handmatig per app.
  • 4. Pas de helderheid aan.

ios 10 problemen

Touch ID

Heb je problemen met Touch ID? Dan is het een optie om je huidige Touch ID te verwijderen en weer opnieuw toe te voegen. Je doet dit door te gaan naar ‘Instellingen’, ‘Touch ID en toegangscode’, je toegangscode in te typen, selecteer een vinger en klik vervolgens op ‘Verwijder vingerafdruk’.

Problemen met Wifi-verbindingen

Heb je problemen met verbinding maken met Wifi-netwerken sinds de iOS 10-update? Probeer dan je gehele netwerk te resetten. Ga naar ‘Instellingen’, ‘Algemeen’, ‘Stel opnieuw in’ en klik op ‘Herstel netwerkinstellingen’. Houd er wel rekening mee dat je Wifi-gegevens verloren gaan.

iOS 10 problemen oplossen

Staat jouw probleem er niet bij? Dan raden we je aan de hulp in te schakelen van Apple Support. Problemen zijn er immers om opgelost te worden. Het is ook niet alleen kommer en kwel met iOS 10. Zo zijn er ook veel verborgen functies die zeker het proberen waard zijn.