Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Apple 23 jan 2019

Apple gebruikers opgelet: de iOS 12.1.3 update is er met bug fixes

Als je een iPhone en/of iPad hebt, kun je aan de slag gaan met een nieuwe iOS update. Apple heeft namelijk iOS 12.1.3 voor je klaar staan om te downloaden en veel gebruikers zullen waarschijnlijk happig zijn om het meteen te doen. De vorige versie kwam namelijk met verschillende bugs, die nu hopelijk allemaal zijn opgelost.

Internet problemen iOS 12.1.2

Eén van de grote problemen met iOS 12.1.2 is dat gebruikers problemen kregen met het gebruik van hun mobiele data. Als in: het werkte gewoonweg niet meer. Later doken er zelfs nog berichten op dat sommige gebruikers daarnaast ook geen gebruik meer konden maken van wifi en dus al helemaal zonder internet zaten.

iPhone en iPad

Verschillende bug fixes

Hopelijk wordt dat probleem met de nieuwe update opgelost. Apple geeft verder zelf aan dat verschillende bugs zijn aangepakt. Zo is er een bug verholpen die voor geluidsvervorming zorgde bij de nieuwe iPad Pro, wanneer deze werd aangesloten op externe input devices. Ook de Messages app is aangepakt, aangezien er een issue was die invloed zou kunnen hebben op het scrollen door foto’s in de Details modus.

Om de update te installeren ga je naar Settings > General > Software Update en als het goed is zie je dat er iets nieuws is om te downloaden. Zoals altijd duurt het wel even voordat alles gedownload, voorbereid en geïnstalleerd is. Het is overigens de vraag hoe lang we nog iOS updates gaan krijgen. Volgens de berichten zou Apple namelijk bezig zijn met het samensmelten van iOS en macOS.

BGR

Reageer op artikel:
Apple gebruikers opgelet: de iOS 12.1.3 update is er met bug fixes
Sluiten