iOS 12.2: voortaan babbel je ook als uil, haai, zwijn en giraffe

Toen Apple in 2017 de iPhone X introduceerde, werden met de telefoon ook meteen een paar nieuwe dingen geïntroduceerd en juist weggehaald. Zo verdween de vingerafdrukscanner en mochten we in plaats daarvan aan de slag met Face ID. En met Face ID kwamen natuurlijk ook de Animoji. Twee jaar later is het bijna tijd voor iOS 12.2 en als je fan bent van de 3D-poppetjes die je gezichtsuitdrukkingen nadoen, hebben we goed nieuws. De iOS 12.2 update komt namelijk met vier nieuwe Animoji.

Vier nieuwe Animoji

Op het moment kun je jezelf op je iPhone X of nieuwer uitdrukken als onder andere een aapje, hond, kat en alien. Apple lijkt echter van mening te zijn dat de 20 huidige poppetjes niet genoeg zijn en dat gebruikers wat meer dieren nodig hebben. Dat betekent dat we binnenkort nieuwe Animoji krijgen en Apple heeft hiervoor vier nieuwe diertjes gekozen. Zo kun je met iOS 12.2 ook babbelen als een giraffe, een babyhaai, een expressieve uil en een op Pumba lijkend zwijntje. We vragen ons toch af hoe Apple zijn Animoji kiest, maar het wordt binnenkort dus een gezellige(re) beestenbende.

iOS 12.2 Animoji giraf
iOS 12.2 Animoji haai

iOS 12 en AirPods 2

Op het moment is iOS 12.2 nog in de beta fase, maar als het goed is kunnen we binnen de komende paar maanden met de update aan de slag. Onlangs verklapte de beta nog een nieuwe feature van de onaangekondigde AirPods 2. We wachten al een behoorlijke tijd op de nieuwe oordopjes, maar het lijkt er eindelijk op dat ze er inderdaad aan zitten te komen.

iOS 12.2 Animoji uil
iOS 12.2 Animoji zwijn

Mocht je overigens bang zijn om ze kwijt te raken als je ze eindelijk hebt bemachtigd, heeft de twitteraar Gabrielle Reilly een opvallende oplossing gevonden. Je moet er wel gaatjes in je oren voor hebben.

One More Thing

Reageer op artikel:
iOS 12.2: voortaan babbel je ook als uil, haai, zwijn en giraffe
Sluiten