Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 1 mrt 2019

Beste apps van de week voor iOS en Android: Telegram en meer!

Ook al zet je geen nieuwe apps meer op je phone, de App Store blijft vollopen. Daarom bieden wij jou nog steeds samen met Android Planet en iPhoned de beste apps van de week. Wie weet zit er wat top downloadspul voor je tussen.

De beste Android-apps van week 9 – 2019

 1. Thumper
  Thumper was al een groot succes op de pc en spelcomputer, maar is nu eindelijk ook op je Android-smartphone te spelen. Als ruimtekever moet je over een baan racen, terwijl je op het ritme van de muziek moet reageren op allerlei obstakels. Licht een blokje op, dan moet je hier juist op tijd op tikken, en zorg er ook voor dat je niet uit de bocht vliegt door te blijven sturen in bochten. De hoge snelheid maakt Thumper moeilijk dan je denkt!

 

 1. YouTube Music
  YouTube Music is in versie 3.03 toegevoegd aan het lijstje muziek-apps in Android Auto. Hoewel de interface van de Android Auto-app nog wat beperkt is, kun je via een knop linksboven je eigen afspeellijsten en favoriete nummers terugvinden. Op het thuisscherm vind je aanbevolen playlists. Android Auto is nog niet officieel beschikbaar in Nederland, maar via een apk-bestand gewoon te downloaden en gebruiken.

 

 1. Veganific
  Een nieuwe liefde vinden is niet altijd even gemakkelijk. Het kan nog lastiger zijn als jij vegetarisch of veganistisch eet en hierin een gelijke zoekt. Hiervoor is de app Veganific ideaal. In feite is de app Tinder voor vega’s. Je krijgt potentieel interessante mensen met hetzelfde dieet voorgeschoteld, en swiped naar links als iemand je leuk lijkt. Bij een match kun je met elkaar chatten.
Android Apps iOS apps

De beste iOS-apps van week 9 – 2019

 1. Spectre
  De makers van de fijne camera-app Halide hebben een nieuw kindje in de App Store gezet: Spectre. Deze camera-app focust zich vooral op foto’s met een lange sluitertijd. Door de belichting krijgen je foto’s een artistiek randje. Extra fijn: de app bevat scèneherkenning, waardoor het aan de hand van lichtinval begrijpt wat je probeert te fotograferen en hier alle instellingen automatisch op aanpast. Ook achter bewerken gaat gemakkelijk, dankzij kunstmatige intelligentie
 1. Telegram
  Chat-app Telegram laat je voortaan meerdere accounts gebruiken. Handig als je twee verschillende nummers hebt voor zakelijke en privé-contacten. Hiervoor hoef je niet steeds uit te loggen, maar wissel je simpelweg van account. Daarnaast voert de app diverse praktische verbeteringen door. Zo spelen video’s in chats voortaan automatisch af, en komt het geluid er pas bij als je erop tikt. Ook kun je aangeven of ontvangen bestanden automatisch en in welke bestandsgrootte gedownload moeten worden.
 2.  Noa Noa!
  Had jij vroeger ook een Tamagotchi in je broekzak? Die tijden herbeleef je met de game Noa Noa! Dit is een uitgebreide versie van Tamagotchi, waarin je niet zomaar beestjes maar daadwerkelijk de old school apparaatjes verzorgt. In plaats van ze alleen eten te geven, wassen en te laten slapen, kun je allerlei activiteiten met ze doen in een dorp. Verzamel daar alle Noa’s!
Telegram cryptocoin Gram
Reageer op artikel:
Beste apps van de week voor iOS en Android: Telegram en meer!
Sluiten