iOS op Google Glass? Het kan!

De mooiste dag van ons bestaan is aangebroken. En nee, niet omdat het 1 april is en we daarom ongecharmeerd grappen kunnen uithalen, maar om iets anders. De laatste tijd hoorden wij steeds vaker stemmen die zeiden dat ze niet meer zo blij zijn met Google Glass. Van Google-medewerkers bijvoorbeeld. Maar ook van overheidsinstanties en nieuwsmedia. Wij denken dat het iets met privacy te maken heeft. Google Glass-dragers, of hipper gezegd Google Glass Explorers, hebben het vandaag de dag dan ook zwaar. Ze komen clubs niet meer in, verpesten er hun eerste date mee en worden zelfs uitgemaakt voor #Glasshole. Maar wij hebben een oplossing voor Google Glass Explorers. Want welk bedrijf gaat er wel goed met privacy om? Juist, één van Google’s grootste concurrenten, Apple. Vraag maar aan Butters van South Park. Om het leven van Google Glass Explorers weer wat dragelijker te maken is het vanaf vandaag mogelijk om iOS op Google Glass te krijgen. En dat doe je zo:

1. Je gaat eerst naar de website Hackintosh.com.
2. Daar lees je alle instructies en check je alle tutorials over hoe je bijvoorbeeld OS X 10.9 Mavericks of OS X 10.8 Mountain Lion op systemen krijgt die deze software niet ondersteunen.
3. Vervolgens ga je zelf aan de slag.
4. Voilà, je zelfgemaakte iGlass is een feit.

Als alles is gelukt moet iOS op je Google Glass eruit zien als op onderstaand beeld. Succes!

 
Wij willen overigens nog wel even benadrukken dat het iHacken van je Google Glass geheel voor eigen risico is. Het laten crashen van je Google Glass is je eigen verantwoordelijkheid.

Reageer op artikel:
iOS op Google Glass? Het kan!
Sluiten