iPad Air: Logitech lanceert gloednieuwe folio met toetsenbord en trackpad

Met een nieuw apparaat zoals de nieuwe iPad Air ligt het voor de hand dat er ook nieuwe accessoires op de markt komen. Logitech is er wat dat betreft als de kippen bij met hun nieuwe folio.

De Logitech folio voor de iPad Air is een accessoire die in twee wensen voorziet. Enerzijds is het een hoes die jouw iPad beschermt en anderzijds is het met de folio mogelijk om je apparaat te gebruiken als een MacBook.

De Logitech folio voor de iPad Air

Het is overigens niet heel erg gek dat Logitech zo snel na de aankondiging van de iPad Air al met zijn eigen hoes komt. Voor de andere iPads die Apple uitgeeft heeft het bedrijf namelijk al een alternatief. Het zijn varianten op de slimme hoes, de Magic Keyboard, van Apple zelf, maar dan een stuk beter betaalbaar. Deze versie moet straks iets van 160 dollar gaan kosten en wordt in oktober verkocht in de webshop van Logitech, maar ook in die van Apple.

Ook handig om je series op te kijken. (Afbeelding: Logitech)

De Logitech folio voor de iPad Air komt met een volledig toetsenbord die is voorzien van backlit keys. Daarnaast zit er een trackpad bij die de verschillende bewegingen kent zoals jij die in iPadOS instelt. Op die manier is het mogelijk om onderweg, mochten we ooit weer normaal op reis kunnen, te werken door bijvoorbeeld teksten te typen. De hoes is qua kleur niet super spannend met zijn grijze tint, maar het oogt daardoor wel professioneel. Hij werkt met de Smart Connector van de iPad Air, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over stroom. Wel is de kans groot dat hierdoor je iPad iets sneller opgaat.

Gelijk klaar

Met zoiets als de Logitech folio voor de iPad Air ben je gelijk klaar voor de release. Wil je meer lezen over dit nieuwe apparaat? Lees dan hier alles wat je moet weten.

Reageer op artikel:
iPad Air: Logitech lanceert gloednieuwe folio met toetsenbord en trackpad
Sluiten