iPhone 12 op zak? Deze hoesjes moet je echt eens zien

Heb je Apple’s nieuwe iPhone 12 op zak? Let dan op dat je hem niet uit je zak laat vallen. Zonder hoesje er om heen is je nieuwe smartphone namelijk kwetsbaar. Gelukkig zijn er ontelbaar veel handige en toffe hoesjes op de markt die de iPhone te beschermen en tegelijkertijd stijlvol en/of innovatief zijn.

Op zoek naar een sterke smartphone case, een onopvallend exemplaar of naar een kleurrijk hoesje? Wij hebben een aantal opvallend goede opties voor je op een rij gezet.

Custodia iPhone 12 transparant MagSafe hoesje

Wie zijn nieuwe iPhone 12 liever niet verbergt maar hem wel, tot op bepaalde hoogte, wil beschermen kan kiezen voor een transparant hoesje als deze. Het hoesje heeft geen enorme bumpers en lijkt niet de meest optimale bescherming tegen vallen te bieden. Hij voorkomt wel dat er krassen op je smartphone komen.

Custodia iPhone 12 case
Transparante iPhone 12 case (Afbeelding: Amazon)

Case-Mate iPhone 12 Mini hoesje met selfie-verlichting

Ben je niet vies van een selfie op zijn tijd? Of beter gezegd: val jij je vrienden en familie de hele dag lastig met foto’s van jouw gezicht? Dan is dit het hoesje voor jou. Het hoesje van het bekende ‘Case-Mate’ heeft een marmerprint maar nog opvallender zijn de LED’s voor het maken van de ‘perfecte’ selfie.

Case-Mate hoesje
Case-Mate LuMee Halo (Afbeelding: Amazon)

Spigen Thin Fit hoesje

Spigen is een van de bekende namen als we het over smartphone hoesjes hebben. Dit merk heeft hoesjes in de collectie die naadloos aansluiten op de smartphone, flinterdun zijn en ook erg sterk. Een nieuwe iPhone 12 is natuurlijk een mooie dunne smartphone. Als je dit zo wilt houden dan is dit dunne en lichtgewicht hoesje van Spigen een goede optie.

Het hoesje van Spigen is gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat en heeft een binnenlaag van schokabsorberend polyurethaan. Lees: sterk plastic gevuld met nog sterker plastic. Daar kun je Apple’s nieuwe smartphone wel aan toe vertrouwen.

Spigen smartphone hoesje
Spigen Thin Fit (Afbeelding: Amazon)

Een 100% composteerbaar hoesje

Je kunt je nieuwe smartphone beschermen met een dubbele laag plastic maar het kan ook een stukje groener. Bijvoorbeeld met dit 100 procent composteerbare hoesje van Incipio. Het milieuvriendelijke hoesje uit de Organicore Collection breekt de val van je smartphone tot een hoogte van 2,4 meter. En dat allemaal met de kracht van een beetje planten en veel slimme technologie.

Organicore hoesje iPhone 12
Organicore voor iPhone 12 (Afbeelding: Incipio)

Transparant en milieuvriendelijk hoesje

Dacht je dat een transparante case altijd van milieuonvriendelijke materialen zoals als plastic gemaakt wordt? Dan heb je het mis. Pelacase heeft namelijk een transparant hoesje in de collectie dat is gemaakt van plantaardig materiaal. Daardoor is ook dit hoesje 100 procent composteerbaar. Jij blij dat je nieuwe iPhone 12 goed beschermd wordt en de planeet blij dat je niet voor een plastic hoesje hebt gekozen.

Pelacase smartphone hoesje
Pelacase clear iPhone 12 case (Afbeelding: Pelacase)

iPhone 12 hoesje voor de sportieveling

Tijdens een rondje hardlopen je nieuwe Apple smartphone in je hand houden of in je broekzak stoppen is een slecht idee. Waarom hoeven we je vast niet uit te leggen. Een sportarmband als deze is daarom de uitkomst. Dankzij de verstelbare band blijft hij tijdens het sporten goed om je arm zitten en hoef je niet bang te zijn dat hij uit je hand of broekzak glipt.

Hij beschermt je smartphone maar dankzij het materiaal over het scherm blijft de touch-functie van het beeldscherm functioneren. Daarnaast heeft dit specifieke exemplaar een vakje voor je huissleutel zodat je die niet naast de voordeur onder een steen of bloempot hoeft te verstoppen (ja we kennen je verstopplek) en een vakje om AirPods in te bewaren.

iPhone 12 sportarmband
Sportarmband voor iPhone 12 (Afbeelding: Amazon)

Lekker Hollands hoesje

Er zijn ontelbaar veel verschillende siliconen hoesje te koop in alle kleuren van de regenboog. Zoals dit oranje exemplaar dat we op Amazon tegenkwamen. Het simpele hoesje werkt met de MagSafe-oplader en is aan de binnenkant afgewerkt met een zacht materiaal. De recensies van dit hoesje zijn wisselend en de prijs is wat aan de hoge kant, dus misschien wil je nog even doorzoeken naar een andere deal.

siliconen smartphone hoesje
Siliconen smartphone hoesje (Afbeelding: Amazon)
Reageer op artikel:
iPhone 12 op zak? Deze hoesjes moet je echt eens zien
Sluiten