iPhone 12 Pro van $5000: dit is de SpaceX Edition van Caviar

Caviar is een bedrijf dat in het verleden verschillende producten van Apple heeft gepakt en daar een veel te dure variant van gemaakt. Denk maar aan deze AirPods Pro van 67.000 dollar. Wat dat betreft is hun nieuwe iPhone 12 Pro-model een koopje.

Want voor 5.000 dollar kun je straks de eigenaar zijn van de iPhone 12 Pro SpaceX Edition. Sterker nog, de nieuwe smartphone kost slechts 4.990 dollar en is onderdeel van de Musk be on Mars Collection.

iPhone 12 Pro kost een klein fortuin

Het speciale aan deze iPhone 12 Pro, waarvan we op dit moment nog geen eens officieel weten of hij zo gaat heten en of hij er uit komt te zien, is dat hij voorzien wordt van een stukje dat via de SpaceX-missie de ruimte in is geschoten. Op die manier draag je dus altijd een stukje uit de ruimte met je mee. Vandaar dat de naam Elon Musk ook in dit verhaal wordt gebruikt. Naast het het stukje dat in de ruimte is geweest, bestaat de rest van het device uit titanium. Bekijk de onderstaande trailer om alvast een beetje een idee te krijgen van wat je krijgt.

Van een massaproductie is overigens geen sprake. Er worden volgens het Russische bedrijf 19 van dit soort iPhone 12 Pro-modellen gemaakt. Wat dat betreft heb je dus bij het aanschaffen van dit verhaal wel iets unieks. Het gaat overigens om een 128 GB-model, die wel verwacht wordt dat hij gaat verschijnen, maar zoals gezegd heeft Apple daar nog niks over laten. weten.

Caviar houdt van Elon Musk

Het is overigens niet voor het eerst dat Caviar iets doet wat gerelateerd is aan Elon Musk. Met de komst van de iPhone 11 kwamen ze met een 11 Pro-model die er uitzag als en Tesla Cybertruck. Naast de iPhone 12 Pro komen ze in de nieuwe lijn ook met een speciaal paar aan Nike-sneakers.

Reageer op artikel:
iPhone 12 Pro van $5000: dit is de SpaceX Edition van Caviar
Sluiten