Wesley Akkerman
Wesley Akkerman | LinkedIn Tech 28 sep 2020

‘iPhone 12 Pro Max wordt echt anders dan het 12 Pro-model’

Als we de nieuwste geruchten over de iPhone 12 mogen geloven, dan wordt de 12 Pro Max een “echt vlaggenschip”. Nieuwe lekken wijzen op het idee dat het Pro Max-model dit jaar echt heel anders is dan het Pro-model. De nieuwe iPhones worden mogelijk in oktober gepresenteerd door Apple.

YouTuber Filip Koroy (ook wel bekend als EverythingApplePro) en smartphonelekker Max Weinbach hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe video waarin ze uit de doeken doen wat ze denken te weten over de iPhone 12 Pro Max. De Pro Max moet dit jaar namelijk écht anders worden dan het Pro-model, aldus de heren. Ze laten in hun video weten dat het 6,7 inch model dit keer als een écht vlaggenschip gezien mag worden. De smartphone krijgt waarschijnlijk het beste scherm en de beste camera’s. Daar waar de iPhone 11 Pro Max en Pro in de basis dezelfde smartphones zijn, is dat met de 12 straks wel anders.

Mogelijk komt Apple ook met nieuwe kleuren. (Afbeelding: EverythingApplePro/Max Weinbach)

iPhone 12 Max Pro wordt echt anders

Helaas heeft Koroy geen details gegeven over de verschillen tussen de iPhone 12 Pro Max en Pro. Maar er zijn genoeg geruchten om dat idee te ondersteunen. Zo krijgt alleen deze iPhone 12 een LiDAR-scanner aan boord. Daarnaast is er het gerucht dat de accu’s in de nieuwe iPhones kleiner zijn dan gebruikelijk. En de Pro Max zou hier het minst last van moeten hebben. Ook is dit het enige model met het 120 Hz ProMotion-display.

Het probleem is echter, zo denken de videomakers, dat niet iedereen zit te wachten op een 6,7 inch iPhone 12 Pro Max. En het feit dat het design ook drastisch anders wordt, helpt de aankomende smartphone waarschijnlijk niet. Het toestel zou namelijk oncomfortabel zijn om vast te houden, aldus een bron die het toestel vastgehouden heeft. Een hoesje kan dat probleem slechts voor een deel oplossen. Een ander oncomfortabel aspect is de mogelijke prijs, die waarschijnlijk rond de 1200 dollar ligt.

Reageer op artikel:
‘iPhone 12 Pro Max wordt echt anders dan het 12 Pro-model’
Sluiten