Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 26 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Waarom je deze iPhone 13 mini niet bij Apple moet kopen

Over iets minder dan twee weken weten we precies wat de iPhone 14 ons te bieden heeft. Al lijkt één ding al kraakhelder te zijn: de mini-variant verdwijnt. Een mooi moment om de iPhone 13 mini snel nog op de kop te tikken.

Is het de meeste verstandige keuze? Dat legde WANT-redacteur Mark Hofman je in dit artikel al uit. Maar voor de consument die echt niet kan wachten is er op dit moment een mooie deal.

iPhone 13 mini met korting

Heb je een compacte smartphone nodig en kan je echt niet meer wachten met je aankoop? Dan is het natuurlijk mogelijk om direct naar de online Apple Store te gaan en deze op de kop te tikken. Al ben je, in een specifiek geval, niet heel voordelig uit. Iets dat bij Bol.com wel het geval is.

De Nederlandse webwinkel heeft op dit moment een leuke aanbieding. Althans, voor mensen die een specifieke iPhone 13 mini op de kop willen tikken. Heb jij 128GB of 256GB opslagcapaciteit nodig en wil jij een andere kleur dan Middernacht? Dan maakt het niet heel veel uit wat je doet. Wil je die kleurenoptie echter met 512GB opslagcapaciteit op de kop tikken, dan zit je bij Bol op dit moment erg goed.

iPhone 13 en 13 mini
De mini en zijn grotere broer (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

Waar deze iPhone 13 mini je bij Apple op dit moment 1159 euro kost, tik je bij Bol “slechts” 959 euro af. Voor de duidelijkheid: dat is 30 euro meer dan het 256GB-model dat je bij Apple op de kop tikt. Een goede deal, als je het mij vraagt.

iPad mini (2021) en meer

Naast de iPhone 13 mini heeft Bol overigens meer Apple-producten in de aanbieding. De één iets interessanter dan de ander, maar we zetten ze voor de zekerheid toch even voor je op een rij:

Naast de afgeprijsde modellen zijn er ook nog een aantal Apple-producten die scherp geprijsd zijn. Voor meer informatie check je de website van Bol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Waarom je deze iPhone 13 mini niet bij Apple moet kopen
Sluiten