Rutger Houweling
Rutger Houweling Apple 4 feb 2013

iPhone 5 en iPad Mini Jailbreak is eindelijk beschikbaar

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover. De jailbreak voor iOS 6.1 is sinds een aantal uurtjes beschikbaar. Dit betekent dat je de iPhone 5, iPad Mini en de iPad 4 kunt jailbreaken. Maar ook bij oudere apparaten, zoals de iPhone 3GS en 4, iPad 2 en 3 en de iPod touch 4 en 5, die zijn geüpdatet naar iOS 6.1 is het mogelijk.

Het programma, genaamd evasi0n, is beschikbaar voor de Mac, Windows en Lunix en is gemaakt door een groep hackers die zichzelf evad3rs noemen. Door je iOS 6.1 apparaat te jailbreaken krijg je bijna de gehele controle over het apparaat zoals de mogelijkheid om custom thema’s te installeren of apps die Apple zou verbieden in de App Store.

Het programma evasi0n is hier te downloaden, maar zorg wel dat je aller informatie op de site gelezen hebt en dat je een back-up van je iOS-apparaat hebt gemaakt, want je weet maar nooit. Tevens is het handig om je toegangscode tijdelijk uit te zetten. Mocht je overigens goede tips, do’s and don’ts en must-have jailbreak apps hebben, schroom dan niet om dit in onderstaande commentbox te delen met jullie mede-lezers. Succes en veel plezier met jullie jailbreak-vrijheid!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5 en iPad Mini Jailbreak is eindelijk beschikbaar
Sluiten