iPhone 6s en iPhone 6s Plus vanaf 9 oktober in Nederland én België verkrijgbaar

Terwijl in diverse landen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland de iPhone 6s (Plus) sinds afgelopen vrijdag, 25 september, verkrijgbaar is moesten wij nog even wachten. Drie dagen na de lancering brengt Apple naar buiten dat het toestel al meer dan dertien miljoen exemplaren heeft verkocht en dat de nieuwe iPhones vanaf 9 oktober in de Nederlandse en Belgische winkels ligt.

“De verkoop van iPhone 6s en iPhone 6s Plus is fenomenaal. Nog nooit eerder in de geschiedenis van Apple is een product in het eerste weekend zo goed verkocht”, aldus Tim Cook, CEO van Apple. “De klanten zijn dolenthousiast, met name over 3D Touch en Live Photos, en we kunnen bijna niet wachten om de iPhone 6s en iPhone 6s Plus op 9 oktober aan klanten in nog veel meer landen aan te bieden.”

Wat kost de nieuwe iPhone 6s?

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn in de kleuren goud, spacegrijs, zilver en roségoud beschikbaar. Het goedkoopste model, de iPhone 6s met een opslagcapaciteit van 16GB, kost 749 euro. De iPhone 6s Plus met een opslagcapaciteit van 16GB kost 859 euro. Wij vinden een model met een opslagcapaciteit van 16GB echter te weinig. Voor de 64GB modellen betaal je echter honderdtien euro extra. De nieuwe iPhones zijn in Nederland via KPN, Vodafone, T-Mobile en bepaalde erkende Apple resellers verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 6s en iPhone 6s Plus vanaf 9 oktober in Nederland én België verkrijgbaar
Sluiten