Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 15 dec 2020

iPhone 6S valt uit propellervliegtuig en je verzint niet wat daarna gebeurt!

We kennen allemaal wel die kleine hartstilstand die je hebt op het moment dat jij je telefoon laat vallen. Het maakt in deze niet uit of de telefoon op z’n achterkant of op z’n voorkant klettert, je krijgt het toch echt Spaans benauwd. Maar de situatie die Ernesto Galiotto met zijn iPhone 6S meemaakte zal waarschijnlijk voor niemand van ons bekend klinken.

De beste man besloot namelijk een filmpje te maken uit het raampje van een propellervliegtuig. Je raadt al in hoeverre dat goed verlopen is…

iPhone 6s klettert uit raam van propellervliegtuig

Het leven van een filmmaker gaat niet altijd over rozen. Je doet uiteraard je uiterste best om zo mooi mogelijke beelden te schieten, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Zo is ook te zien bij Ernesto Galiotto die vanuit een propellervliegtuig beelden wilde schieten met zijn iPhone 6s. Hij stak zijn hand uit het raam om de boel op ruim 600 meter hoogte vast te leggen. Fantastisch idee natuurlijk, maar dan moet je hem misschien wel stevig vasthouden. Iets wat Ernesto niet helemaal begrepen had.

Tijdens de vlucht hield de beste man de iPhone 6s vrij losjes in de één hand. Niet heel erg als je binnen aan het filmen bent, maar buiten op 609 meter hoogte is dit misschien niet helemaal slim. Er was dan ook slechts een enkele windvlaag nodig om het toestel uit de hand van Ernesto te gooien. De iPhone 6s verloor alle houvast en ging als een ware parachutist zonder parachute richting de aardbodem. Om vervolgens met een keiharde knal neer te komen.

Bizar!

Het bizarre aan dit hele verhaal is dat je zou verwachten dat de iPhone 6s van Ernesto in duizend stukjes op de grond ligt. Maar dat is niet het geval. De smartphone ligt in de oorspronkelijk samenstelling te schitteren op de grond en doet het gewoon nog naar behoren. De kans dat Ernesto zijn geld terugvraagt aan de man die hem het silicone hoesje verkocht heeft is vrij klein. Maar het wordt nog gekker.

De iPhone 6s werkt nog dusdanig naar behoren dat hij niet gestopt is met filmen. Van het vliegtuig tot het avontuur in de lucht en de harde landing op de grond: alles staat op film! En die bijzondere beelden check je in de onderstaande video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
iPhone 6S valt uit propellervliegtuig en je verzint niet wat daarna gebeurt!
Sluiten