Redactie
Redactie Advertorial 08/04/2020

5x waarom de iPhone 7 nog steeds een goede koop is

Ieder jaar – wat zeggen we, soms wel twee keer per jaar –  komt er een nieuwe iPhone uit. En hoe leuk het ook is om iedere keer een spiksplinternieuwe aan te schaffen, doen de ‘oudjes’ het lang zo slecht niet. Zo kan de iPhone 7 er nog prima mee door. En wel om deze 5 redenen.

 1. Je bespaart geld

Laten we beginnen met misschien wel de belangrijkste: als je voor een iPhone 7 gaat, kun je de rest van de maand ook nog boodschappen doen. Nu veel inkomens wegvallen en we op sommige vlakken meer zullen uitgeven – denk aan stookkosten omdat je bijna je hele dag binnenshuis doorbrengt – kan het geen kwaad om op de kleintjes te letten. Een ‘oudje’ als de 7 is dan een uitstekende keuze. Je shopt ‘m tegenwoordig al vanaf zo’n 350 euro. Bij KPN koop je ‘m nu tijdelijk met korting op je abonnement!

 2. Verschillende formaten

Size really does matter. Maar groter is niet altijd beter. Vond je de 6 net wat aan de kleine kant, dan biedt de iPhone 7 met zijn 4,7” scherm een prima tussenweg. Hij ligt lekker in de hand en is toch groot genoeg om filmpjes kijken of af en toe een game te spelen. Ben je een fervente gamer of Netf​lix-binger, dan heb je de iPhone 7 Plus als tweede optie. ‘Good things come in pairs’, was het toch?

 3. De camera is prima

Als je een professionele fotograaf bent en je telefoon je camera moet vervangen, dan is de 7 misschien geen geweldige keus. Maar voor huis-, tuin- en keukenshots doet ie het met zijn 12 megapixel camera en 4k video-opname meer dan prima.

4. Home Button

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus hebben nog ‘gewoon’ Touch ID. Waar de Touch ID over het algemeen foutloos zijn werk doet, geeft de Face ID – waarmee je de nieuwere iPhones ontgrendelt – nogal eens problemen. De volgende keer dat je iemand op straat geïrriteerd zijn of haar telefoon heen en weer ziet zwiepen, leg jij op je dooie gemakje je duim op die geliefde home button.

5. Geen irritante inkeping

De nieuwere telefoons van Apple zijn aan de bovenkant van het scherm voorzien van een inkeping (de notch). Daarin zit de face recognition camera waarmee je met je gezicht je telefoon kunt ontgrendelen. In principe best handig – als het goed werkt. Maar feit is wel dat er daardoor een stukje van het scherm verloren gaat. Met de iPhone 7 heb je dit ‘probleem’ niet en kun je genieten van een volledig scherm.

In samenwerking met KPN

Reageer op artikel:
5x waarom de iPhone 7 nog steeds een goede koop is
Sluiten