Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Apple 21 mrt 2017

Apple onthult iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition

Apple heeft de nieuwe iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition onthuld. Een gedeelte van de opbrengst van het rode toestel gaat naar (RED), een stichting die AIDS uit de wereld wil verbannen.

iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition

Apple heeft vandaag officieel de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition onthuld. De Apple Store was tijdelijk niet beschikbaar vanwege onderhoud, vaak een teken dat er nieuwe producten aankomen. De rode iPhone 7 was al enkele maanden het onderwerp van verschillende geruchten.

iPhone 7 (PRODUCT)RED

Met de speciale uitvoering van Apple’s toestel wordt gevierd dat Apple en (RED) al tien jaar samenwerken. De stichting biedt consumenten in samenwerking met de techgigant een manier om hun steentje bij te dragen aan het verbannen van AIDS.

Prijzen en beschikbaarheid

Het begon allemaal met de originele iPod Nano (PRODUCT)RED Special Edition, waarvan een deel van de opbrengst naar (RED) ging. Ook anno 2017 zijn er verschillende accessoires beschikbaar in de speciale uitvoering, en nu dus ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De rode iPhones zijn beschikbaar met 128GB en 256GB aan opslaggeheugen.

iPhone 7 (PRODUCT)RED

Het goedkoopste model van de roodgekleurde iPhone 7 kost 879 euro. Voor de iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition ben je minimaal 1019 euro kwijt. Dat is een flink prijskaartje, maar iedere aankoop helpt het Wereldfonds bij de ondersteuning van hiv/aids-projecten. De nieuwe iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition is vanaf vrijdag 24 maart wereldwijd online en in de fysieke winkels te bestellen.

Reageer op artikel:
Apple onthult iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition
Sluiten