Kiara Angelino
Kiara Angelino Apple 17 apr 2017

iPhone 8 Concept: zo min mogelijk randen en een virtuele homebutton

Een nieuwe iPhone release is altijd zo spannend ?. Al maanden van te voren worden er allerlei suggesties gedaan. Een 3D-camera, het uiterlijk van de allereerste iPhone of een virtuele homebutton?! En daar worden weer prachtige concepten over gemaakt. Zoals deze.

iPhone 8 Concept

De iPhone bestaat dit jaar exact tien jaar. Tijd voor een groot feest. Daarom worden er een aantal vette features verwacht. Internet staat dan ook al vol met verschillende concepten die ons een idee geven hoe de iPhone 8 eruit komt te zien. Apple mag van ons gerust naar het videoconcept van Domenico Panacea luisteren…

De virtuele homebutton wordt een gamechanger

In de video wordt vooral de aandacht aan de virtuele homebutton gegeven. Er wordt namelijk verwacht dat de homebutton op de iPhone 8 verdwijnt. In de video worden er twee soorten concepten voor de virtuele homebutton voorgesteld. Bij beide concepten kan de telefoon met een vingerafdruk worden ontgrendeld. De opties om vanuit een app terug naar het beginscherm te gaan werkt bij het eerste concept anders. Wat is jouw favoriet?

Wat is anders?

Zoals je in de video ziet verdwijnt in het eerste concept de virtuele homebutton nadat de telefoon is ontgrendeld. De andere functies werken wel anders. Om uit een app weg te gaan moet je op de linkerkant van het scherm drukken en vervolgens naar rechts vegen. Bij het tweede concept verdwijnt de virtuele homebutton nooit. Het werkt zoals wij al zijn gewend.

Het is een natuurlijk mooi idee, maar wij kunnen nog niet van zekerheid spreken. Wij kunnen alleen maar hopen dat Apple deze concepten waar gaat maken. Ben je benieuwd naar wat er nog meer van de iPhone 8 wordt verwacht? Check ’t hier.

Reageer op artikel:
iPhone 8 Concept: zo min mogelijk randen en een virtuele homebutton
Sluiten