Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 31 mrt 2020

Accessoires bij Best Buy: verschijnt de iPhone 9 deze week?

Het gerucht gaat al tijden dat Apple in de lente van dit jaar de iPhone 9 lanceert. Er werd in de wandelgangen gesproken over 31 maart 2020 en het lijkt er nu op dat dit zomaar eens erg dicht bij de realiteit zou kunnen liggen.

Verschillende accessoires van, onder andere, makers van telefoonhoesjes duiken op in de winkels. Zo ook in de Amerikaanse winkelketen Best Buy. Vanuit daar komt het bericht naar buiten dat de inventaris pas vanaf eind deze week in de winkel mag liggen. Zien we de iPhone 9 deze week verschijnen?

Deze week de iPhone 9?

Op onderstaande foto, die via 9to5Mac het daglicht ziet, is een Urban Armor Case te zien. Op de sticker, die op de verpakking zit, is de tekst “New iPhone 4.7-inch 2020” te zien. Volgens de bron die zijn informatie met de Amerikaanse website deelt, zijn meer van dit soort accessoires verzonden. Maar winkels als Best Buy hebben specifiek de opdracht gekregen om ze niet in de winkels te leggen voor 5 april 2020. En dat is aanstaande zondag al.

We hebben in de loop der weken al een aantal hoesjes voor de iPhone 9 voorbij zien komen. Maar destijds ging het om hoesjes die voor online retailers beschikbaar gesteld werden. Dat er daadwerkelijk hoesjes naar fysieke winkels als Best Buy gestuurd worden, is een iets grotere stap in het process. Dit gebeurt vaak rondom de lancering van een product.

Wat opvalt is het feit dat de telefoonhoesjes tot zondag 5 april niet in de winkels mogen liggen. Het zal opvallend zijn als Apple de iPhone 9 op een zondag aankondigt. Die kans achten we dan ook klein. We verwachten dus dat Apple de nieuwe iPhone deze week aankondigt en vervolgens de telefoons vanaf volgende week beschikbaar stelt.

Wat heeft de telefoon te bieden?

De iPhone 9 zal de langverwachte opvolger van de iPhone SE worden. Uiteraard wel geheel vernieuwd en ook met een ander ontwerp. Waar de SE het ontwerp van de iPhone 5 overnam, zal de nieuwe iPhone 9 het ontwerp van de iPhone 8 en 8 Plus overnemen. Het gaat dus om een telefoon met een bekend ontwerp en een 4.7-inch en 5.5-inch display. De verwachting is dat de A13 chip van Apple onder de motorkap zit.

Meer lezen over de iPhone 9 en de geruchten die ermee gepaard gaan? Dan is dit overzicht misschien wel iets voor jou!

Reageer op artikel:
Accessoires bij Best Buy: verschijnt de iPhone 9 deze week?
Sluiten