Tech 19 dec 2018 Mark Hofman

Overstappen van iPhone naar Android: alles wat je moet weten

Van iOS naar Android

iPhones zijn sinds vorig jaar een stuk duurder geworden (en ze waren al niet goedkoop), waardoor veel mensen de smartphones niet meer willen of kunnen kopen. Daarom kunnen we ons best voorstellen dat er redelijk wat smartphone gebruikers zijn die besluiten om over te stappen op Android. Maar dat is nogal een overgang die enige uitleg vereist. Dit is wat je moet weten. 

Waar Samsung en Apple vroeger de dienst uitmaakte op de smartphonemarkt, zijn merken als OnePlus en Huawei inmiddels ook gevestigde namen. Voor een minder hoog bedrag krijg je een smartphone in handen die, ondanks het prijs verschil, ontzettend goed zijn werk doet. Geen zin om meer dan €1000 neer te leggen voor een iPhone? Dan is de nieuwe OnePlus 6T voor bijna de helft van het geld ook zeker de moeite waard.

OnePlus 6T ‘McLaren Edition’

Maar het overstappen naar Android vanaf iOS kan nogal een lastige taak zijn. Er zijn namelijk dingen die best wel anders zijn op het besturingssysteem. Daarom hebben we deze handige gids opgesteld waarmee jij alle kennis bezit om over te stappen. Zo stap jij zonder enige problemen over naar Android.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Overstappen van iPhone naar Android: alles wat je moet weten
Sluiten