Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 5 sep 2016
Leestijd: 4 minuten

Vandaag: pas op voor deze iPhone scam, roaming in de Europese Unie verleden tijd en meer

Pas op, want een iPhone scam doet zich via een sms de rondte. Hier kun je echter flink de pineut door zijn. Check snel in het onderstaande nieuwsoverzicht waar we het over hebben en meer!

Je kunt binnenkort via Pokémon Go een ‘buddy’-Pokémon kiezen

Er is nog weinig over deze nieuwe feature bekend, maar leuk is-ie wel. Het idee is namelijk dat je een Pokémon kunt kiezen die je maatje wordt. Via deze Pokémon kun je extra beloningen binnen de game verdienen. Hoe? Dat is allemaal nog onduidelijk.

KPN komt met abonnement dat afrekent met roaming

Wij vinden het altijd maar vervelend dat je opeens extra moet betalen voor internet in het buitenland. Dat kan voor KPN-klanten verleden tijd worden. KPN introduceert namelijk vanaf volgende maand abonnementen waarbij roaming wordt afgeschaft. Vanaf 15 juni 2017 is het trouwens zo dat je als provider binnen Europa tot negentig dagen geen extra kosten mag rekenen voor roamen. Dat is ook een hele verbetering!

Elon Musk heeft een hel van een dag gehad

Weet je nog dat vorige week één van de Falcon 9 raketten explodeerde? Nou, dat was lang niet alles. Elon Musk verloor die dag in totaal een goede zevenhonderd miljoen euro. Dit aangezien ook zijn aandelen van Tesla en Solar City daalden bijvoorbeeld.

Het digitale aantekeningenblok van Wacom is awesome

Wacom’s nieuwe Bamboo Slate en Bamboo Folio zijn de notitieboeken van deze eeuw. Je kunt met echte inkt in de boeken schrijven en je aantekeningen worden magisch gedigitaliseerd. Hoe? Dat lees je hier.

De trailer van ARQ ziet er awesome uit

Nog zo’n Netflix original waar wij niet op kunnen wachten!

De volgende Nintendo console zal met de nostalgische cassettes van Nintendo werken

Je kent de cassettes van Nintendo wel toch? Die gaan nu werken met de nieuwste console van Nintendo, of zo is het gerucht. Dit lijkt een stapje terug, maar is dat zeker niet. De cassettes kunnen namelijk meer data opslaan, zijn duurzamer en meer!

Pas op voor deze geniepige iPhone scam

Pas op, want er is een iPhone scam waar velen al intrapten. Velen hebben namelijk een sms binnengekregen dat je Apple-ID is opgeschort. “Uw Apple-ID is opgeschort door verdachte inlogpogingen. Klik hieronder om uw Apple-ID te valideren”, is de tekst die in het smsje staat. Echter komt deze sms niet van Apple, maar is-ie waarschijnlijk door een bedrijf verstuurd met phishing als object, oftewel informatie van je te ontfutselen! Een geniepige iPhone scam dus! Bron

De Huawei P9 wordt in rood en blauw geleverd

Dit wordt een lastige keuze voor diegene die voor de Huawei P9 wil gaan. Want dat apparaat wordt in de kleuren rood of blauw geleverd. Beide edities zien er prachtig uit!

De BB8 van Sphero krijgt ultieme gadget

Fuji zal volgens gerucht zijn medium format camera in september onthullen

Mensen zijn al langer aan het wachten op de Fuji Digital Medium Format System camera. En nu lijkt het erop dat die op 19 september een feit zal zijn. De specificaties die nu de rondte doen zijn indrukwekkend, blok die datum dus als je fotografiefan bent maar in je agenda!

Reputabele Apple analyst komt met allerlei informatie over de iPhone 7, zoals hoe de dual camera werkt

De iPhone 7 wordt op woensdag 7 september gepresenteerd. Nu stelt een Apple analyst flink wat zaken over de telefoon aan het licht. Zo legt ‘ie uit hoe de dual camera werkt. De twee 12-megapixel camera’s zouden voor zoom en het focussen na het maken van een foto worden gebruikt. Maar dat is lang niet het enige dat ‘ie uit de doeken deed!

Daimler wil niet één, niet twee, maar ten minste zes elektrische auto’s op de markt zetten

Dat de elektrische auto de toekomst is lijkt een feit. Autofabrikanten zijn in ieder geval vol op de elektrische auto aan het inzetten. Zo ook Daimler. Een gerucht gaat namelijk dat het bedrijf met ten minste zes elektrische auto’s wil komen!

Het bouwteam van Mythbusters krijgt eigen show

Je kunt binnenkort van ‘White Rabbit Project’ op Netflix gaan genieten. Vanaf 9 december wordt daar namelijk een show uitgezonden waarbij het bouwteam van Mythbusters een rol vertolkt. Je kunt er hier meer over lezen!

Tesla moet snel met de Tesla Model Y komen

Uit cijfers blijkt dat er een stijgende interesse is in SUV’s en trucks. De Tesla Model Y zou hier perfect op inspelen, maar de focus ligt nu op het verbeteren van de productie van de Model S en de Model 3, eveneens het produceren van de Model X. Snel met die Model Y komen dus, Tesla!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: pas op voor deze iPhone scam, roaming in de Europese Unie verleden tijd en meer
Sluiten