Apple kondigt iPhone SE met meer geheugen aan

Apple heeft de iPhone SE met 16 GB en 64 GB opslagruimte vorig jaar gelanceerd. Apple heeft de opslagruimte van de telefoon nu verdubbeld. De toestellen zullen een opslagruimte van 32 GB en 128 GB krijgen.

Aankondiging van de iPhone SE

Eerder verschenen er geruchten over de iPhone SE. Vandaag heeft Apple de iPhone onthuld. De telefoon werd vorig jaar gelanceerd met 16 GB en 64 GB. De opslagruimte is nu vergroot naar 32 GB en 128 GB. De 16 GB en 64 GB zullen van de markt verdwijnen.

iphone se

Specificaties

De telefoon behoudt dezelfde specificaties. Het enige wat is veranderd, is de opslagruimte. Het toestel wordt in de kleuren kleuren zilver, goud, spacegrijs en roségrijs verkrijgbaar. Er wordt dus geen nieuwe kleur toegevoegd.

In de Apple Store zal de 32 GB iPhone SE 489 euro kosten.

De iPhone SE heeft een 4-inch display met een resolutie van 1136 bij 640 pixels. De telefoon is handig voor de mensen die liever een kleiner scherm willen. Onder de motorkap van de telefoon zit de Apple A9-processor die maximaal 1,85 GHz klokt. Verder heeft de telefoon een hoofdcamera die foto’s in 12 megapixel schiet en een voorcamera die foto’s in 1,2 megapixel schiet.

Beschikbaarheid en prijzen

Net zoals de rode iPhone 7 gaan de toestellen 24 maart in de verkoop. De toestellen zullen ook in Nederland verkrijgbaar zijn. In de Apple Store zal de 32 GB iPhone SE 489 euro kosten. De 128 GB iPhone SE zal 599 euro kosten.

Reageer op artikel:
Apple kondigt iPhone SE met meer geheugen aan
Sluiten