Redactie
Redactie Gesponsord 17 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

He’s back and he’s better: de nieuwe iPhone SE

Nog steeds geen afscheid kunnen nemen van je ‘oude’ SE? Snappen we. Hij lag fijn in de hand, zag er gelikt uit en was zo lekker gewoon. Bovendien: de SE was zo’n beetje de enige iPho​ne die je kon kopen zonder er maanden krom voor te hoeven liggen. Goed nieuws als je je in bovenstaande herkent, want de SE heeft sinds vanavond een broertje! En dit is waarom je ‘m wilt hebben. 

Vriendelijk prijsje

Laten we beginnen met misschien wel de grootste reden om de nieuwe iPhone SE te nemen: hij is lekker betaalbaar. Waar andere toestellen een vermogen kosten, valt de prijs van de nieuwste App​le-telg enorm mee. Nee, gratis is ie niet, maar reken er maar op dat je een paar honderd euro goedkoper uit zal zijn. 

Hallo home button!

We said it before and we’ll say it again. We missen de home button bij de nieuwere toestellen. De iPhone SE zwart, rood en wit is hoogstwaarschijnlijk de laatste versie ooit die verschijnt met de geliefde ronde thuisknop. Bij KPN kun je de iPho​ne SE vanaf 17 april pre-orderen. If you snooze, you lose, want als eerste besteld = als eerste in huis!

Zo snel als het licht

Hij is betaalbaar en valt daarom in de klasse ‘instapmodel’, maar dat doet niets af aan de kwaliteiten van de iPho​ne SE. App​le heeft de vernieuwde variant namelijk uitgerust met een A13 Bionic Chip. We horen je denken: ‘Maar die zit toch ook in de 11?’ Klopt! Daarom mag je van de SE dus verwachten dat ie smooth loopt en je geen van jouw favoriete apps hoeft te missen.

Kleiner scherm

Grote schermen zijn heerlijk. Als je relaxed onderuit gezakt zit en je nergens naartoe hoeft tenminste. Maar als je onderweg even snel iets wilt typen, of je je telefoon het liefst in je broekzak bewaart, zijn ze minder handig. De iPhone SE is met zijn 4,7” lcd scherm groot zat om films op te kijken of om op te gamen en tegelijkertijd compact genoeg om handzaam te zijn. The best of both worlds dus!

In samenwerking met KPN

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
He’s back and he’s better: de nieuwe iPhone SE
Sluiten