Kiara Angelino
Kiara Angelino Gear 24 apr 2017

Zonder twijfel: dit is de beste iPhone-accessoire die je kunt kopen

Is het je nooit gelukt om de klassieke Macintosh uit 1984 te bemachtigen? Niet getreurd, de Apple-computer is weer herboren. Alleen wél in een kleinere versie waarbij jouw iPhone een grote rol speelt.

Je iPhone veranderen in een Macintosh

Elago is verantwoordelijk voor deze standaard. Misschien ken je het bedrijf wel van de beste Apple Watch-accessoire die je kunt kopen. Dit is een Apple Watch-oplader met het uiterlijk van de Macintosh. Het bedrijf zit duidelijk vol met goede ideeën. Ze hebben nu een iPhone-houder met het design van een Macintosh gemaakt. Logisch.

Macintosh

De speciale standaard is tot de M4 Stand gedoopt en werkt net zoals de Apple Watch-accessoire. Je kunt je telefoon opladen of als standaard gebruiken voor als je bijvoorbeeld naar een film kijkt.

Zo werkt ‘ie

Het enige wat je moet doen is een iPhone aan de oplaadkabel verbinden en je telefoon in de mini-Macintosh schuiven. Ondanks dat ‘ie in de houder zit, kan je het scherm nog steeds gebruiken. Ook kun je het volume gemakkelijk aan de onderkant van de ‘computer’ aanpassen. Vernuftig, anders zou je de iPhone er steeds uit moeten halen.

Macintosh

De M4 Stand is van krasvrijmateriaal gemaakt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over enige beschadigingen die de standaard aan jouw phone toebrengt. Ook de oplaadkabel kan door het slimme design niet beschadigen.

Goedkoper dan een échte Macintosh

De standaard is voor de iPhone 6, 6s en 7 gemaakt. Het model is in het zwart en classic white (zoals wij de Macintosh kennen) verkrijgbaar. Beide modellen zijn hier voor 34,95 euro te koop. Dat is natuurlijk veel goedkoper dan de échte Macintosh. Daarnaast kun je de M4 Stand altijd meenemen, ook dat is niet handig met de Macintosh uit 1984. Just saying.

Apple-liefhebbers vinden deze iPhone 7 met een vintage design uit de jaren tachtig waarschijnlijk ook te gek. Net zoals deze retro MacBook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Zonder twijfel: dit is de beste iPhone-accessoire die je kunt kopen
Sluiten