Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 14 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

De beste accessoire om met je iPhone X de winter door te komen

De iPhone X is bij steeds meer mensen in de broekzak te vinden en de productieproblemen nemen langzamerhand af. Dit betekent ook dat de interesse in accessoires voor de iPhone X toeneemt. Zoals deze accessoire waarmee je perfect de winter doorkomt.

Een iPhone X sjaal voor de winter

Ben je deze winter toe aan een nieuwe sjaal? Dan hoef je als iPhone X-fan niet verder te zoeken. Perfect op tijd voor de kerstvakantie, of als kerstcadeau voor onder de boom is er een sjaal verkrijgbaar die Apple’s iPhone X afbeeldt. En nee, dit is geen sjaal die jou meer dan duizend euro gaat kosten. Sterker nog, de sjaal is een koopje in vergelijking tot Apple’s creatie. Je kunt er ook niet meer mee dan om je nek hangen, maar dat is nou eenmaal de functie van een sjaal.

Voor een prikkie heb je een iPhone X om je nek

The Internet Shop is verantwoordelijk voor deze creatie voor Apple fanboys. Voor 35 euro is ‘ie hier verkrijgbaar. Zelfs de notch, oftewel de inham, is aan de sjaal toegevoegd. Wij hebben alleen geen idee van welk materiaal de sjaal is gemaakt, maar als je er maar genoeg om je nek hangt krijg je het warm genoeg:

iPhone X

Mocht de sjaal uitverkocht zijn en je bent op zoek naar andere leuke kerstcadeaus, dan vind je in ons speciale dossier genoeg inspiratie. Ook om jezelf deze winter warm te houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beste accessoire om met je iPhone X de winter door te komen
Sluiten