WANT to Have: de beste iPhone X accessoires

Apple presenteerde afgelopen dinsdag de iPhone X. Ondanks het prijskaartje van de smartphone zullen er straks veel mensen mee rondlopen. En als je het doet, doe het dan goed. Dus ben je toch al met geld aan het smijten bent, zorg dan direct dat je de onderstaande accessoires voor je nieuwe smartphone ook in huis hebt.

iPhone X hoesje

Een smartphone die je meer dan duizend euro heeft gekost moet je natuurlijk wel goed beschermen. De iPhone X heeft zowel aan de voorkant als aan de achterkant glas. Ondanks dat Apple belooft dat dit materiaal sterker is dan ooit, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen en een hoesje om de telefoon doen. De smartphone is op dit moment nog niet te koop maar je kunt wel alvast beginnen met het uitzoeken van een hoesje.

Desmay Slight: het super dunne hoesje

Zo is de Desmay Slight een super dunne optie die het draadloze opladen niet verstoort. Het hoesje is 0,35 millimeter dun en claimt daarmee een van de dunste smartphonehoesjes te verkopen die er zijn. Prijs: 14,99 dollar.

iPhone X

Olixar ArmourDillo: het ultra beschermende hoesje

Geef je niet zo veel om de looks maar wil je er echt zeker van zijn dat wanneer je dure smartphone valt, hij niet kapot gaat? Ga dan voor het Olixar ArmourDillo hoesje. Als je iPhone X echt zo goed beschermt als het schild van de armadillo het beestje beschermt, dan kun je het overwegen de looks voor lief te nemen. Prijs: 14,29 euro.

iPhone X

Je iPhone draadloos opladen

Apple is klaar met snoeren. De nieuwe iPhone kun je dan ook draadloos opladen. Helaas wordt de hardware om je smartphone draadloos op te laden er niet bij te leveren. Apple brengt zelf vanaf 2018 de AirPower op de markt. Op deze superdunne AirPower-mat kun je meerdere devices tegelijkertijd opladen, zoals je Airpods en Apple Watch 3. De prijs van de AirPower zal rond de honderd euro liggen.

Airpower

Belkin oplaadstation

Ook Belkin heeft in nauwe samenwerking met Apple al een laadstation ontwikkeld voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X. De BOOST UP wordt geleverd met een netvoedingsadapter en zorgt er voor dat je iPhone door het hoesje heen snel wordt opgeladen. Het groene statuslampje geeft duidelijk aan wanneer de telefoon op de juiste plaats ligt en wordt opgeladen. Het oplaadstation is te koop vanaf 15 september bij Belkin (wanneer hij te koop is bij Bol.com en de MediaMarkt is onbekend) en hij gaat 69,99 euro kosten.

iPhone X

Of toch het Mophie oplaadstation

Mophie heeft ook een oplaadsysteem voor de iPhone X ontwikkeld. Het oplaadstation is erg compact en is voorzien van een antislip-coating waardoor je kostbare smartphone veilig stil op het ding ligt. De lader levert een snelheid van 7.5 Watt wanneer je telefoon er op ligt, net als de lader van Belkin. Dit is sneller dan een reguliere lader aangezien die standaard 5 Watt leveren.

Het oplaadstation gaat 59.95 euro kosten. Het is nog niet bekend wanneer hij op de markt komt, maar je kunt wel een notificatie aanzetten waardoor je de release niet hoeft te missen.

iPhone X

Om je nieuwe gear helemaal compleet te maken heb je natuurlijk ook draadloze oordopjes nodig. Check hier de vijf beste.

Reageer op artikel:
WANT to Have: de beste iPhone X accessoires
Sluiten