Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 14 sep 2018

Van deze zeldzame Apple sneakers kun je een hoop iPhones kopen

Afgelopen week maakten we kennis met drie nieuwe iPhones: de iPhone Xs, iPhone Xs Max en de goedkopere iPhone Xr. Ook toonde Tim Cook de Apple Watch Series 4. Stuk voor stuk prijzige hebbedingetjes. Hun prijskaartjes vallen echter in het niet bij deze nostalgische Apple sneakers.

Apple Sneakers

Ja, dat las je goed: Apple sneakers. De techgigant heeft door de jaren heen ook een hoop geblunderd, met producten waarvan Cook en co. liever hebben dat je ze vergeet. Denk bijvoorbeeld aan deze camera. Of deze console.

De onderstaande en officiële Apple sneakers behoren wat ons betreft niet tot dat rijtje. Medewerkers van het bedrijf kregen vroeger een eigen paar, waarin ze over de campus van de techgigant liepen. Niet een massaproduct voor de doorsnee consument.

En je raadde het al, dat maakt deze sneakers bijzonder zeldzaam. Een zoekpoging online leert ons dat een gebruikt paar maar liefst 10.000 dollar oplevert. Niet eens in mint condition. Een snelle rekensom leert ons dat je daar tien exemplaren van de iPhone Xs voor kunt kopen. Laat staan de iPhone Xr.

Hier hebben we alle prijzen van de nieuwe iPhones voor je op een rijtje gezet. Ben je helemaal verliefd op de sneakers? Dan zul je snel toe moeten slaan. Dit is het enige paar dat online wordt aangeboden.

Een tijdje terug werd een ander paar te koop aangeboden, maar met meer beschadigingen. Bovendien moet je dan ook nog eens het geluk hebben dat het de juiste maat is. Al zul je ze waarschijnlijk nou niet bepaald dagelijks gaan dragen met zo’n prijskaartje…

?Lees ook: Apple, waar blijven deze zes gadgets?

Reageer op artikel:
Van deze zeldzame Apple sneakers kun je een hoop iPhones kopen
Sluiten