Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 30 aug 2018

Breaking: Officiële iPhone XS en Apple Watch 4 afbeeldingen gelekt

Als je al een tijdje vol spanning zit te wachten op de nieuwe iPhones van Apple, hebben we goed nieuws. Apple heeft eindelijk aangekondigd wanneer het lanceringsevenement zal gaan plaatsvinden. Op 12 september is het zover en zullen we alle ins-and-outs weten van de nieuwe smartphones. Wat nog spannender is, is dat luttele uren na de aankondiging een officiële foto van de nieuwe iPhones is gelekt samen met een foto van de aankomende Apple Watch Series 4.

iPhone XS in het goud

De foto’s verschenen online via de website 9to5Mac. We weten inmiddels ook dat de twee duurdere nieuwe toestellen niet de iPhone X (2018) en iPhone X Plus worden, maar dat deze allebei onder de naam iPhone XS zullen gaan. Het zou gaan om een toestel met een 5,8 inch display en een groter model met en 6,5 inch OLED scherm. Voor het eerst zal er ook een gouden versie beschikbaar zijn, wat waarschijnlijk bij veel fans voor een vreugdedansje zal zorgen (in ieder geval wel bij ons). Eerder lekte Apple zelf een gouden versie van de iPhone X van vorig jaar via FCC, maar deze is nooit beschikbaar geweest in de winkels.

iPhone XS leak via 9to5Mac

Apple Watch Series 4

Verwacht wordt dat naast de iPhone XS toestellen, ook de nieuwe Apple Watch tijdens het evenement in september in de spotlight zal worden gezet. En ook van de nieuwe smartwatch krijgen we al een glimp via een gelekte foto. We kunnen zien dat de wearable een groter display heeft gekregen en dat de randen rondom het beeld een stuk smaller zijn geworden. Hierdoor kan er meer informatie worden weergegeven. Ook is er een nieuw gat te zien tussen de digitale kroon en de knop aan de zijkant. Dit zou mogelijk een microfoon of speaker kunnen zijn. Ook lijkt de indicator op de LTE versie was subtieler te zijn geworden en krijgen we een rode ring in plaats van een cirkel.

Apple Watch Series 4

Volgens andere berichten zouden de nieuwe Apple watches ook komen met een betere batterijlevensduur en zou je nog meer kunnen tracken om gezond en wel te blijven.

Het lijkt erop dat Apple de laatste tijd behoorlijk druk bezig is geweest. Eerder verscheen ook al het bericht dat we volgens Barclays volgend jaar al een goedkopere versie van de HomePod kunnen verwachten.

9to5Mac

Reageer op artikel:
Breaking: Officiële iPhone XS en Apple Watch 4 afbeeldingen gelekt
Sluiten