Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 12 sep 2018

Gelekte hands-on toont de nieuwe iPhone Xs

Vanavond staat Tim Cook op het podium in het Steve Jobs Theatre, om drie nieuwe iPhones te onthullen. Drie, maar liefst. Voor het zover is, regent het last-minute leaks. Steeds meer partijen krijgen de modellen in hun handen, en dat merk je. Maak kennis met de iPhone Xs.

iPhone Xs hands-on

De iPhone Xs is de directe opvolger van de iPhone X van eind vorig jaar. De opvolger is vooral een upgrade onder de motorkap. Waar de OnePlus 6T een redesign en innovatieve features biedt, blijft Apple’s S-cyclus vooral een subtiele upgrade.

Het toestel krijgt ook een grotere broer, de iPhone Xs Max of iPhone Xs Plus. Vanavond gaan we ontdekken voor welke naam Apple uiteindelijk heeft gekozen. Naast die twee iPhones komt er ook een budgetmodel uit.

Maar goed, nu is er dus een hands-on sessie van de iPhone Xs opgedoken op het Chinese sociale netwerk Weibo. Althans, in de vorm van een aantal duidelijke foto’s. De conclusie is meteen duidelijk: het is echt net de iPhone X.

De dimensies komen exact overeen. Beide toestellen hebben een 5.8-inch scherm, met dezelfde notch. Dat maakt het tegelijkertijd ook lastig om dit soort gelekte beelden te beoordelen. Voor hetzelfde geld zitten we gewoon naar een iPhone X te kijken.

We hebben enkel het woord van de leaker zelf, die beweert dat dit toch echt Apple’s onaangekondigde smartphone is. Ach, gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot alle drie de nieuwe toestellen officieel onthuld worden.

iphone Xs Apple

Vanavond barst het feest om 19:00 Nederlandse tijd los, en jij kunt meekijken! In dit artikel leggen we uit hoe. Check ook WANT.nl ‘s avonds, want daar lees je het meteen alles wat je moet weten over de nieuwe iPhones. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan heb je morgen alle onthullingen in je inbox!

In de tussentijd lees je hier wat Apple verder allemaal gaat onthullen ?

 

Reageer op artikel:
Gelekte hands-on toont de nieuwe iPhone Xs
Sluiten