Tech 12 sep 2018 Noah Korevaar

Apple lekt officiële namen iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR

Bingo! Enkele uren voordat Apple‘s langverwachte event van start gaat, zijn de officiële namen van de nieuwe iPhones gelekt. Niet via een derde partij, maar via Apple zelf. Oftewel, het gaat hier echt om de real deal. iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR: let’s go!

iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR

De iPhone XS en iPhone XS Max volgen de iPhone X op, de iPhone XR gaat het budgetmodel iPhone 8 achterna. Apple heeft de namen zelf verklapt. Ze doken op in de sitemap van de accessoire-pagina op Apple’s officiële website.

Waarschijnlijk was de techgigant de Apple Store alvast aan het voorbereiden. Consumenten willen immers meteen een hoesje voor hun nieuwe iPhone aanschaffen. Die pagina’s worden achter de schermen klaar gezet.

Apple iPhone XS iPhone XS Max iPhone Xr

Door een slordigheidje was de sitemap echter al beschikbaar voor handige bezoekers. Eerder wist de bekende ontwikkelaar Guilherme Rambo al officiële doch onscherpe productafbeeldingen op die manier buit te maken. Daardoor weten we dat de nieuwe iPhone XS in ieder geval in het goud beschikbaar zal zijn.

Ook toonden die afbeeldingen al het grotere scherm van de Apple Watch Series 4. Het bedrijf heeft de sitemap overigens vliegensvlug weer offline gehaald. Op de dag van events is echter elke seconde dat zoiets live staat funest: iedereen let nu op de Apple Store.

De S-cyclus wordt dus toch nog teruggebracht. Vorig jaar moesten we het doen met de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, waarmee de oude cyclus verleden tijd leek te zijn. De afgelopen maanden hebben we allerlei verschillende namen voorbij zien komen. Van de iPhone XS Plus tot de iPhone 9.

Het iPhone Event barst om 19:00 los, dus dan gaan we uitgebreid kennis maken met de nieuwe modellen. Hier leggen we uit wat je allemaal kunt verwachten, en hier lees je hoe je het evenement zelf live kunt kijken.

 

Reageer op artikel:
Apple lekt officiële namen iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR
Sluiten