Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 11 sep 2018

Check: onofficiële video introduceert iPhone Xs en iPhone Xs Max

Morgenavond gaat het feest losbarsten: dan onthult Apple zijn nieuwe iPhones, een nieuwe Apple Watch en nog veel meer. In dit artikel leggen we je uit wat je kunt verwachten, en hoe je zelf de livestream kunt volgen. Tijd voor de iPhone Xs Max dus!

iPhone Xs Max conceptvideo

Het aantal leaks rondom de drie nieuwe iPhones lag dit jaar verrassend hoog. Althans, als we het over de specificaties van de nieuwe toestellen hebben. Qua foto’s van de smartphones zelf was het dit jaar een vrij karige boel. Naast misschien wat dummy-modellen en schetsen.

Gelukkig hebben we nog de 3D-skills van onze favoriete concept-designers. Dat zijn handige jongens die op basis van gelekte schetsen hun eigen introductievideo’s in elkaar flansen. Vaak komen ze opvallend dichtbij de real deal.

Een 3D-animatie geeft immers een beter beeld dan fabrieksschetsen. Apple heeft morgenavond zonder twijfel een slicke productvideo voor de iPhone Xs en iPhone Xs Max klaar staan. Geen geduld? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Gunho Lee heeft een introductievideo voor beide toestellen in elkaar gezet, van bijna anderhalve minuut. Nog steeds bestaat er twijfel over voor welke namen de techgigant uiteindelijk gaat kiezen, maar de designs zijn ondertussen wel een zekerheidje.

We zien beide onaangekondigde iPhones in hun volledige gouden glorie. Ook krijgen we de iPhone Xs en Xs Max in het zwart en zilver te zien. Vooral de zwarte uitvoeringen zien er bijzonder strak uit!

Maar goed, nog even geduld hebben en dan krijgen we Apple’s eindresultaat te zien. Hoe dan ook is een ding duidelijk: de techgigant loopt jaren voor op de concurrentie.

 

Reageer op artikel:
Check: onofficiële video introduceert iPhone Xs en iPhone Xs Max
Sluiten