Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 28 sep 2018

Deze speciale uitvoering van de iPhone Xs Max kost 15.000 euro

De iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn bijzonder prijzige toestellen. Waar we anderhalf jaar geleden nog schrokken van de eerste smartphone die duizend euro kostte, gaan de nieuwe iPhones daar dik overheen.

iPhone Xs Max Maximum Fine Gold Edition

De duurste uitvoering van de iPhone Xs Max kost bijvoorbeeld 1659 euro in Nederland. Uit recent onderzoek blijkt bovendien dat Apple zijn winstmarges flink opgehoogd heeft. Het contrast is dan ook groot ten opzichte van een flagship-killer als de Xiaomi Pocophone F1.

Je kan het echter nog veel en veel bonter maken! Het prijskaartje van de duurste iPhone Xs Max bedraagt namelijk slechts 10 procent van een speciale uitvoering die een Russische fabrikant genaamd Caviar op de markt heeft gebracht.

iPhone Xs Max Maximum Fine Gold Edition iPhone Xs Max Maximum Fine Gold Edition

Voor hun Maximum Fine Gold Edition van de iPhone Xs Max tel je maar liefst 15340 dollar neer. Vijftien keer zoveel als een standaard iPhone Xs. Misschien wel het bizarste aan dit hele verhaal is het feit dat enkel de achterkant van de behuizing verschilt van de reguliere uitvoering.

Dat is hetgeen dat Caviar vervangt. Ben je meer van een stoere oorlogsuitvoering of diamanten? Dan heeft de Russische accessoireboer ook nog een aantal (goedkopere) uitvoeringen voor je klaar staan:

Maximum Invincible (5500 dollar): custom achterkant van 1mm gelegerd titanium waarmee je een kogel tegen kunt houden.

Maximum Ultralight (5200 dollar): deze custom achterkant vervangt het glas voor carbon, waardoor de iPhone Xs Max 8 gram lichter wordt.

Maximum Diamonds (9890 dollar): meer dan 400 diamanten spellen het woord ‘Max’ op de achterkant.

Maximum Gold (5960 dollar): deze custom achterkant is compleet gecoat in goud.

Gelukkig kun je nog geld besparen op het verzenden, want dat is helemaal gratis, wereldwijd! Elke bestelling wordt geleverd in een gelakte houten doos, met een fluwelen voering. Ten slotte nog een waarschuwing: je garantie bij Apple vervalt. Hier kun je alle bizarre custom toestellen checken die Caviar aanbiedt.

Reageer op artikel:
Deze speciale uitvoering van de iPhone Xs Max kost 15.000 euro
Sluiten