Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 28 aug 2019

iPhone XS Max vs. Galaxy Note 10+: welke smartphone overleeft een val het beste?

De strijd tussen Apple en Samsung gaat waarschijnlijk door zolang beide techbedrijven bestaan. Smartphoneliefhebbers en experts maken dan ook graag de vergelijking tussen de nieuwste flagship smartphones van beide merken. Dat zijn op dit moment de Galaxy Note 10+ en de Iphone XS Max. En wat is nou een betere manier om te checken welke smartphone sterker is dan door hem te laten vallen? Super zonde van de smartphones, maar de resultaten van de drop test liegen er niet om.

Hoe valbestendig zijn deze toppers?

Smartphones die helemaal bestaan uit scherm zijn de toekomst. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar heeft ook het voordeel dat je een zo groot mogelijk scherm hebt. Het grootste nadeel van het hebben van veel scherm is dat er veel kans is voor het scherm om kapot te gaan.

Zelfs de meest voorzichtige persoon heeft zijn nieuwste smartphone wel eens op de stoep laten kletteren. Een scherm dat niet snel kapot gaat is dus een pré bij het aanschaffen van een nieuwe smartphone. We begrijpen dat je liever niet zelf test hoe val-bestendig je phone is. Maar geen zorgen, daar hebben we het internet voor.

iPhone XS Max vs. Galaxy Note 10+

De mannen achter het YouTube-kanaal PhoneBuff hebben in hun recente video online de Galaxy Note 10+ tegenover de iPhone XS Max gezet in een ‘drop test‘. Ofwel: overleeft de smartphone het na een val? Een paar maanden geleden won de Iphone het van de Galaxy. Maar de nieuwste versie van de Samsung smartphone is deze keer niet alleen voorzien van Gorilla Glass 6 op de voorkant van de phone, maar ook op de achterkant. Dus: tijd voor een rematch!

Ben je benieuwd naar de schade op de iPhone XS Max en de Galaxy Note 10+? Check dan de video en de test hieronder.

Zoals je in de video hebt kunnen zien komen beide smartphones niet onbeschadigd uit de test. Dat was ook niet de verwachting bij twee volledig glazen phones. Ben jij te onhandig om deze dure glazen smartphones gewoon vast te houden? Dan kun je misschien beter voor een budgetsmartphone als de Xiaomi Redmi Note 7 gaan.

Reageer op artikel:
iPhone XS Max vs. Galaxy Note 10+: welke smartphone overleeft een val het beste?
Sluiten