Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 20/07/2018

Iron Fist seizoen 2 oogt verrassend goed, en komt eerder naar Netflix!

De rol van Danny Rand in het tweede seizoen van Luke Cage was een aangename verrassing. Vooral omdat het bewees dat Finn Jones wel degelijk kan acteren. Na het vrij belabberde eerste seizoen van Iron Fist begonnen we er bijna aan te twijfelen. Tijd voor Iron Fist seizoen 2!

Iron Fist seizoen 2

Verder waren de overige Defenders-series namelijk een stuk beter. Binnenkort krijgt de superheld een tweede kans, in de vorm van het tweede seizoen van Iron Fist. Marvel gaf vandaag tijdens Comic-Con een eerste voorproefje op de Netflix serie. Spoiler: het ziet er opvallend goed uit!

In The Defenders moest Danny Rand nog aan zijn rol in het team wennen. De eerste teaser voor het tweede seizoen van Iron Fist laat zien dat hij ondertussen echt volwassen is geworden. En hoe!

Er is ook slecht nieuws: Marvel heeft tijdens San Diego Comic-Con nog veel meer footage getoond aan de aanwezige bezoekers. Helaas zijn die beelden (nog) niet online verschenen.

Bezoekers kregen bijvoorbeeld een aantal scenes te zien, waarin de nieuwe gevechts-choreografie gedemonstreerd werd. Clayton Barber heeft nieuwe stijlen ontwikkeld voor Danny, Colleen en Misty Knight. Barber was ook verantwoordelijk voor de gevechten in Black Panther, dus dat is een goed teken.

Iron Fist seizoen 2

De aanwezige journalisten benadrukken online hoe drastisch de verbeteringen zijn. Zo is er een flashback getoond waarin Danny en Davos zich weer in K’un-Lun bevinden. De twee studenten zijn met een lange riem aan elkaar vastgebonden, en moeten elkaar net zo lang slaan tot eentje het opgeeft, als een soort ultieme laatste test.

Zeer bruut en bloederig dus, maar naar verluidt is de actie een stuk vloeiender, frisser en moderner. Precies wat we van Iron Fist willen zien. Voorlopig houden we nog een slag om de arm, maar het lijkt er sterk op dat Marvel alsnog de serie naar een hoger niveau gaat tillen. Het blijft balen dat veel nieuwe kijkers dan alsnog af zullen haken tijdens seizoen een, maar dat is nou eenmaal niet anders.

Tot slot hebben we goed nieuws: Iron Fist komt veel eerder naar Netflix dan men verwachtte. Op 2 september kun je het tweede seizoen gaan bingen!

Reageer op artikel:
Iron Fist seizoen 2 oogt verrassend goed, en komt eerder naar Netflix!
Sluiten