Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 mrt 2019

Maak kennis met Marvel’s Iron Man VR voor de PlayStation 4

Gisteravond organiseerde Sony zijn eerste State of Play. In deze online uitzending maakte het bedrijf meer bekend over games die binnenkort verschijnen en werden er ook een aantal nieuwe games aangekondigd. Met name voor bezitters van de PlayStation VR was er veel nieuw onder de zon. Eén van de grotere aankondigingen is Marvel’s Iron Man VR die naar de PlayStation 4 komt.

Marvel’s Iron Man VR naar de PS4

Veel weten we nog niet over Marvel’s Iron Man VR, aangezien de onderstaande trailer vooral bedoeld is als teaser. Iets dat alleen maar meer bevestigd wordt dankzij het feit dat er telkens onder staat ‘not actual gameplay’. Bekijk de trailer hieronder.

Voor Marvel’s Iron Man VR moet je naast de PlayStation 4 wel in het bezit zijn van twee zogenaamde Motion Controllers om de game daadwerkelijk te spelen. Als we af moeten gaan op hetgeen dat een beetje op gameplay lijkt in de trailer, dan lijkt het er op dat dit een game gaat zijn waarbij je beperkte vrijheid hebt. Terwijl je rondvliegt over een vaste baan krijg je te maken met verschillende vijanden, die je met jouw vaardigheden moet uitschakelen. De speler heeft daarbij de keuze om fysieke aanvallen uit te voeren of van afstand het vuur te openen.

Iron Man

De grote vraag is echter of dit nu een volledige game gaat zijn of een soort veredelde techdemo. De game moet dit jaar nog uitkomen en verschijnt dan exclusief op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Maak kennis met Marvel’s Iron Man VR voor de PlayStation 4
Sluiten