Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 jan 2020

Schrap het eerste kwartaal maar: Iron Man VR is ook uitgesteld

In de wereld van games zijn er normaal gesproken twee periodes waarin er veel games uitkomen. Het drukste is het tussen september en november. Maar normaal gesproken vind je ook veel games in februari en maart. Iron Man VR zou één van die games worden.

Maar net als heel wat andere titels, is nu bekend geworden dat Iron Man VR ook wordt uitgesteld. Nu is de kop van dit artikel wellicht iets te overdreven, maar het was al niet heel erg druk en door het uitstel wordt het alleen maar rustiger.

Iron Man VR vliegt verder

De ontwikkelaar van Iron Man VR heeft namelijk laten weten dat het de releasedatum van 28 februari niet gaat halen. De game moet nu op 15 mei uitkomen. Nu was Iron Man VR vast geen game waar miljoenen gamers op zaten te wachten, maar wanneer je een liefhebber bent van games die je speelt met de PlayStation VR, dan is dit zonder twijfel één van de grootste titels.

Iron Man VR werd in oktober van vorig jaar aangekondigd en geeft je de mogelijkheid om met Iron Man een origineel verhaal te beleven, waarbij je de mogelijkheid hebt om keuzes te maken in de dialogen. Naast de actie als Iron Man, beleef je ook de game als Tony Stark.

Nu ook deze game is uitgesteld, is het de vraag wat de games zijn dit eerste kwartaal die echt nog heel erg dik zijn. In het overzicht zie ik nu games als Dreams, Ori and the Will of the Wisps, Nioh 2, Animal Crossing: New Horizons, Doom Eternal en Persona 5 Royal die als echte potentiële topgames gelden. Dat is echt een stuk minder in vergelijking met wat we vorig jaar voorgeschoteld kregen en dat is toch jammer.

Reageer op artikel:
Schrap het eerste kwartaal maar: Iron Man VR is ook uitgesteld
Sluiten