Is dit een grapje? Met de Supersmoker Bluetooth kun je roken, bellen en muziek luisteren

De e-sigaretten zijn al even bekend, maar hebben nog niet bepaald de wereld overgenomen of alle rokers doen stoppen. Het bedrijf dat achter de eerste en bekendste e-sigaret zit, de Supersmoker, moet dat ook hebben gedacht. Ze hebben namelijk een nieuwe Supersmoker ontwikkeld, die meer functies heeft wat misschien meer mensen overhaalt het apparaatje aan te schaffen. Wij hebben er een hard hoofd in…

Het bedrijf is op de proppen gekomen met wel een erg interessant product. De Supersmoker Bluetooth. Hiermee kun je niet alleen elektronisch roken, maar ook bellen en muziek luisteren. Het enige dat je hoeft te doen is het apparaatje via Bluetooth met je telefoon te verbinden en je kan telefoontjes ontvangen. Het is zelfs mogelijk om naar YouTube en Spotify te luisteren op je e-sigaret. Er zit geen aansluiting voor oordopjes op het apparaat, dus de muziek gaat over de speakers. Hetzelfde geldt voor telefoontjes, iedereen kan meeluisteren.

 

Het is een vreemd apparaatje en wij weten eigenlijk niet zo goed wat we hiervan moeten denken. Het voelt een beetje als een grap. Maar als je graag wilt ‘roken’ en muziek luisteren tegelijk, dan kun je de elektrische sigaret voor 79 euro hier bestellen. Je kunt dan kiezen uit de kleuren zwart, zilver, goud, roze en blauw en de smaken tabak, menthol, appel, chocolade, aardbei en koffie.

Reageer op artikel:
Is dit een grapje? Met de Supersmoker Bluetooth kun je roken, bellen en muziek luisteren
Sluiten