Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 15 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Is dit de slechtste film van 2020? Deze titel scoort 0% op Rotten Tomatoes

Misschien is het een grotere prestatie om 0% te scoren op Rotten Tomatoes dan een filmprijs te winnen. John Henry krijgt het voor elkaar.

John Henry is sinds 24 januari te zien, maar weet niemand echt te bekoren. De serie ‘scoort’ 0% op Rotten Tomatoes en weet op IMDb slechts een 3,5 te scoren. Het kan dus met recht een van de slechtste films genoemd worden genoemd van de eeuw.

Populair op Netflix

De film gaat over de gelijknamige John Henry die een gewelddadig verleden heeft. Als twee immigrantenkinderen op de vlucht zijn voor Henry’s voormalige bendeleider, moet hij ervoor zorgen dat de kinderen weer toekomst hebben. Hij moet bovendien dealen met zijn verleden. Zoals je al leest in de korte beschrijving klinkt het als een cliché, en ja, dat is het ook.

Ondanks dat de film zo slecht is, lijkt het wel populair. Op de Amerikaanse versie van Netflix staat de film op plaats 2 in het lijstje trending. Echter heeft het merendeel die de film kijken spijt van de tijd die ze nooit meer terug zullen krijgen. De kijkers snappen dan ook niet hoe de productie in het lijstje terecht is gekomen. De film is niet te zien op de Nederlandse app van de streamingdienst.

Veel kritiek

“Voor een film die is vernoemd naar een Amerikaanse Iconische volksheld is John Henry zowel ongeïnspireerd als niet inspirerend. Het is een gemiste kans die zowel verwarrend als irritant is” en “er is meer dan een hamer nodig om deze onsamenhangende wraakthriller van Terry Crews te repareren” zijn slecht enkele kritieken van filmrecensenten.

Ook op Twitter hebben veel mensen geen idee naar wat ze hebben gekeken:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Is dit de slechtste film van 2020? Deze titel scoort 0% op Rotten Tomatoes
Sluiten