Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 9 mei 2019

IT Chapter Two trailer – die enge clown is weer terug!

De kans is groot dat jij als kind doodsbang was voor die enge clown uit de film IT. Toen er in 2017 een remake van de horrorklassieker verscheen bleek echter dat er veel mensen interesse hadden om dit jeugdtrauma te herbeleven. Niet geheel onverstandig, want deze nieuwe versie was verrassend goed. Wij hebben nu een trailer voor het tweede deel.

IT Chapter Two trailer

Alhoewel remakes van klassieke films over het algemeen niet zo goed worden ontvangen kunnen we de nieuwe versie van Stephen King’s IT een positieve uitzondering noemen. Ondanks dat het dus een geslaagde remake was bleek het verhaal nog niet afgelopen te zijn. In september dit jaar verschijnt namelijk het tweede deel. Bekijk hieronder de eerste trailer voor IT Chapter Two:

Het verhaal achter IT is gebaseerd op een boek van de legendarische schrijver Stephen King. We zien een afgelegen stadje dat geteisterd wordt door mysterieuze moorden. Als het broertje van Bill ook verdwijnt besluiten hij en zijn vrienden op onderzoek uit te gaan. Al snel komen ze erachter dat er een verschrikkelijk monster achter al deze ellende zit, dat zich onder andere als clown kan vermommen. Ondanks hun angsten weten ze het uiteindelijk te verslaan.

De terugkeer van Pennywise

In IT: Chapter Two zien we dezelfde vriendengroep, maar dan 27 jaar later. Het beruchte monster lijkt te zijn teruggekeerd en wederom gaan ze de strijd met hem aan.

IT Chapter Two Jessica Chastain

Aangezien de film zich meer dan 25 na het eerste deel afspeelt zijn de personages aanzienlijk ouder geworden. Vandaar dat bijna alle acteurs zijn vervangen. Nieuwe gezichten zijn onder andere Jessica Chastain (Interstellar), James McAvoy (Spilt, Glass) en Bill Hader. Daarnaast zal Bill Skarsgård wederom clown Pennywise spelen.

Mocht jij interesse hebben in IT Chapter Two dan zal je helaas nog even moeten wachten. De film komt namelijk pas op 6 september dit jaar naar de bioscoop. Gelukkig kun je alvast genieten van deze 10 horrorfilms op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
IT Chapter Two trailer – die enge clown is weer terug!
Sluiten