Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 14 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Win: minimalistische IXXI wanddecoratie van je favoriete Marvel-helden (t.w.v. 150 euro)

Aan Marvel-helden geen gebrek. Disney geeft de ene na de andere superheld een podium, iets dat kunnen wij alleen maar kunnen toejuichen. Ook met Black Panther weet Marvel weer te verrassen. En dankzij IXXI kun je de Marvel-helden niet alleen via het beeldscherm of stripboek in huis halen. Via deze minimalistische wanddecoratie komen de superhelden in je huis tot leven. Wanddecoratie die jij kunt winnen.

wanddecoratie

Dankzij IXXI je favoriete Marvel-helden stijlvol aan de muur

IXXI is een initiatief van een aantal Nederlandse helden die al inspirerende Star Wars artwork naar ons huis brachten. De samenwerking met Disney bleek succesvol dus kon een Marvel collectie niet achterwege blijven.

Voor de nieuwe Marvel-collectie is Tim Lautensack gevraagd om de illustraties te verzorgen. Tim heeft zijn design skills laten spreken en Hulk, Spider-Man, Captain America, Iron Man en Black Panther op minimalistische wijze naar IXXI wanddecoratie gebracht. Het volledige aanbod vind je hier. Een eigen Marvel collage ontwerpen kan ook. Maar nu het échte goede nieuws: jij kunt als WANT-fan een Marvel icoon van IXXI t.w.v. 150 euro winnen.

wanddecoratie

Zo maak je kans

IXXI is zo aardig om 2 x een Marvel icoon t.w.v. 150 euro beschikbaar te stellen. Door het onderstaande formulier in te vullen maak je daar automatisch kans op. De twee winnaars krijgen op 20 februari 2018 een bericht.

[contact-form-7 id=”306484″ title=”Win de Marvel IXXI”]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Win: minimalistische IXXI wanddecoratie van je favoriete Marvel-helden (t.w.v. 150 euro)
Sluiten