Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 7 jan 2019

De Jabra Elite 85h gaat de strijd aan met noise canceling headphones

In de markt van de noise canceling headphones zijn de Bose QC35 en de Sony WH-1000XM3 op dit moment de meest populaire keuzes. Er zijn echter een groot aantal partijen die hun eigen marktaandeel willen veroveren. Jabra is er daar eentje van. Op de CES 2019 hebben zij de Jabra Elite 85h aangekondigd. Ook dit is een noise canceling headphone, waardoor je geen last hebt van al het omgevingsgeluid. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat de headset interessant maakt.

De Jabra Elite 85h

Zo heeft de Jabra Elite 85h als een voordeel dat de batterij 32 uur meegaat. Dat is zeker fijn wanneer je regelmatig grote stukken met het vliegtuig moet afleggen en onderweg er achterkomt dat je de batterij van je koptelefoon niet goed hebt opgeladen. Dat kun je dan alsnog doen, maar dan heb je misschien al wel twee uur lang babygehuil moeten aanhoren. Maar met 32 uur zul je dat probleem niet hebben.

Verder belooft de maker dat de Jabra Elite 85h heel wat geluid buiten de deur houdt. Er wordt gebruik gemaakt van een systeem dat 6.000 verschillende soorten geluiden kan detecteren en weg filteren, zodat je er geen last van hebt.

Jabra Elite 85h

Daarnaast beschikt de Jabra Elite 85h over de mogelijkheid om gebruik te maken van voice assistenten zoals Google Assistant, Alexa en Siri. Dat kun je met andere headphones ook, maar daarbij moet je dan een knop indrukken. Bij deze headset is het mogelijk gewoon het commando te noemen van de voce assistent en vervolgens je vraag stellen. Op die manier kun je zonder je telefoon er bij pakken jezelf van informatie voorzien.

De Jabra Elite 85h moet in april van dit jaar uitkomen en zal dan in de Verenigde Staten 299 dollar gaan kosten. Daarbij kom hij in vier verschillende kleuren: Zwart, Titanium Zwart, Goud Beige en Navy. Wil je meer lezen over alles dat op de CES 2019 wordt onthuld? Bezoek dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
De Jabra Elite 85h gaat de strijd aan met noise canceling headphones
Sluiten